Elif0712 Nurklc38 koymam ztn bnde instagramda selen mrlisa akmil diye biri var o koymus ogluna ilginc geldi ama begenmedim
Nurklc38 Elif0712 yani bi bebekte garip durur ben Arden ya da Asili çok begenmiştim canım ama Ayaz koyucam inşAllah 🥰
Susamtanem2 Serifeberay anlamı güzeldir ama zorlanabilir Ayhan ahyan gibi kalabilir akılda değişik olsun diye zor ya da ileride alay konusu olacak isim olmasa sanki daha güzel
Susamtanem2 Ellu bu ismi eşime söylesem alyan anahtarı mi bu çocuk der Dalyan ya da Ali yan der niye çocuk yansın ki kızım için Ahsen ismini bulmuştum o ne öyle ahli isim demişti 🤣
Ellu Susamtanem2 😅😅😅alyan anahtarımı var😅hic bilmiyom valla, ben almanyada yasiyorum o yüzden sorun yok😅😋ben cok sevdim🥰
Serifeberay Susamtanem2 Arhan ismi bence çok kolay ve alay konusu olabilecek bir isim kesinlikle değil.. sadece Erhan ya da Ayhanla karıştırabilir ki bu devir insanlar o kadar değişik isimleri koyuyor ki Hiç bir isim artık şaşırtıcı değil
Elif0712 Mercimegim4 bn mars koyacagim demedimki duydugum isim olarak paylastim neptun ve venuste var koyarmiyim aslaaaa
DsMom Elif0712 Çok bilinmedik değil ama çok kullanılmayan bir isim Dora. Eski bir Türkçe isimmiş. Unisex. Biz kızımıza koyacağız ama erkeğe de koyulabilir