Akeb Elif0712 biz HİVA koyacağız kızımın adını.Kürtçede ay,farsçada umut ışığı,eski türkçede ise toparlayıcı olan demekmiş😅
Kykcirem Elif0712 Deha🧚♂️ oğluşumun ismi❤️ Andaç olabilir, siraç, deva olabilir çok beğendiğim anlamlı isimler ve gerçekten bir çocuk adıyla büyüyor buna inanıgorum👌😍
Ellu Bizde oglumuzun ismini Allah nasip ederse inshallah Alyan Eliyas koyucaz. Eliyas ismini esim cok begeniyo, ilyasin arapcasi. Alyan da ali den gelme ve anlami ulu, yüksek, makami yüksek demek. Ibranicede Alyan cok degerli demek🥰
Vahideozturk2 Ellu tabi siz nasıl bilirsiniz ben kafanızı karıştırmak istemem ama Eliyas ismi söylemesi, anlaşılması zor bir isim. Alyan da alyan anahtarını akla getiriyor, dalga geçebilirler ismiyle
Susamtanem2 Ellu bu ismi eşime söylesem alyan anahtarı mi bu çocuk der Dalyan ya da Ali yan der niye çocuk yansın ki kızım için Ahsen ismini bulmuştum o ne öyle ahli isim demişti 🤣
Mltmtb Mom06226 bu sene butun erkek cocuklari mirza muhtemelen oglunuz sinifinda en az 3 mirza olur🤗🙈 Mom06226
Heather Elif0712 duyduğum en ilginç isim, neptün diye bir arkadaşım vardı ünide yurtta ona bile hemen uyum sağlamıştım ama ukbe çok ilginç geldi.