melissannesi Happyturuncu Aynen etrafımda var hatta kaynanası tek sesleniyo diye tartışanlar bile biliyorum🤭 mazaAllah tek koyalım biz🙂
Happyturuncu melissannesi şirketlerde de sıkıntı oluyor , mail atacaksınız iki ismi var insan hangisini kullanıyor acaba diye düşünüyor. Beğenmediği isimle hitap ederseniz işiniz çözülmüyor falan 😂😂
metehaninannesiii melissannesi aynen canim paşamız geliyor çok şükür sonu hanlı bitenler genellikle o sekilde oluyor dediğin gibi ama isminin de bi ağırlığı var sonuçta
[silindi] Ben tek isimden yanayim ilk kizim tek isimli ama anlasmazliklar sonrasi ikinci iki olacak gbi 😅 hayırlısı bakalim napıcaz
yasemiinorhn melissannesi kız olursa Asel Mihriban Erkek olursa Murat koyacağım ben Asel Mihriban koymamın sebebi de eşimin babannesinin adı Mihriban onu mecbur koyuyorum
annesinin_beybisi melissannesi tek isim bence ancak anne baba isimde anlaşamazsa ortak koyulması taraftarıyım
Avciii melissannesi bende tek isim istiyorym ama eşimin babası vefat etmiş onun ismini koymak istiyor celal karan koyacağım kırmak istemiyorum 😌
Bett_blog melissannesi valla kuzum ben tek isim seviyorum çünkü ben ayşe dicem diğeri fatma dicek yada ikisini aynı anda söyleniyor ne bilim ben şahsen sevmiyorum kızım olucak Allah nasip ederse adı ECRİN💜
Elif0712 melissannesi her zaman tek sadece uc hafrli ece naz ada eda can ege efe gibi isimler eklenebilir bnce
Elif0712 Zynpxx en güzel isimlerden birini secmissiniz yigenimin adi cok severim bu ismi sadece asiri nazli ve naif bi cocuk
2melekannesi_ melissannesi niyetimiz iki isim koymak ben o şekilde daha çok seviyorum tabi tercih meselesi ayrıca baştan beri ikisiyle de seslenince iki isim bir bütün gibi oluyor ve duyan herkes de o şekilde söylüyor zaten🤗
Elif0712 Zynpxx tasiyor bicirik bir bir konusur surekli anneye cok duskun babanin kucaktan inmez cok nazli ama cok sevimli
Prensesiminyolculugu melissannesi bana kalsa tek isim ama eşim tutturdu iki isimli çocuklar zeki oluyor diye nerden duyduysa inanmış 🤣🤣 hoş daha birini bulamadık ama 🤦
Zynpxx Elif0712 ya maşallah darısı bana inşallah 🥰cinsiyetini öğrenmeyi bu ismi koymayı aşırı istiyorum
Omma Eğer çok sıradan herkeste olan bir soyadınız varsa birde klasik isim seviyorsanız 2 isime mecbur kalıyorsunuz.