eaktr ZeynepKir ay haftaya var benim de rahatlattınız şu an gerçekten.🥰 Neler neler yazıyorlar psikolojimizi bozuyorlar resmen 😭benim de canım çok tatlıdır normalde bakalım görcez☺️ teşekkürler paylaşımınız için🙏🏻🥰
Zeynebakman Esraali Evet çok kasmıştım sanırım kendimi o da ilerleyebilmek için canımı yakmıştı biraz.😂 Rahat olmak lazım dediğin gibi. Bi de tepemde fazla insan dikiliyordu o gün. Herkes kabak gibi meydanda olan bana bakıyordu. İstemsizce kasılmıştım.🤭
Zeynebakman Esraali Bi tane ebe vardı niye yaptınız bu çocuğu der gibi bakıyordu. Çok kızgındı.😂 “Soyun,yat,uzan hadi,çek kendini,kasma kendini,rahat ol” 😂😂 Bu lafları ezberledim
ogrencianne35 ZeynepKir keşke bende sizin gibi rahatke diyebilseydim herkesin rahim yapısı rahim kasları aynı değil zaten aynı olmadığı için normal doğum yapamıyoruz normal doğum yapıp yapamayacagimizin belli olması için çatı muayenesi oluyoruz. ben o acıyı 2 kere çektim cektigimle de kaldım çünkü normal doğum yapamayacağımı doktorum söyledi yaparsam da çok zor olacağını kesi dikisin rahim de çok olacağını ve bebegin rahim de oksijensiz kalabilir ddi çünkü rahim kaslarim çok darmış tekrarlıyorum herkes sizin gibi şanslı değil.
E-Y ZeynepKir ya hic alakasi bile yok demi. Gecenlerde bir posta denk geldim kadin diyordu ki, o acimiyor diyenler valla yalan söylüyordur. 😅 birde yemin ediyor aciyor diye. Ben kac kere oldum hic birinde acimadi. 🤷♀️
mom073 ZeynepKir ben ilk evlendiğimde vajinismus vardı ve cok korkuyordum alttan bakti mecburen doktor ..Genişlik darlık veya başka sorun var mı diye bakmak için..O zaman gayet iyi sorun yok rahat ol kanama bile olmaz esnek demisti..O muayene sonrası evde aşırı ağrı olmuştu ama ben de..Gebelikteki çatı muayenesi de onun gibi birsey mı merak ediyorum ?
Bebegimlebihayat ZeynepKir çatı muaynesi acıtmaz ama sancı varken çatı veya açılma varmı diye yapılan muaynede için dışına çıkar. 🤮😀