PurpleTail Deniz59 ben esra akele gidiyorum eşine yani 200 tl.. 15 gün sonra kontrole cagırıyor ve o ücretsiz oluyor.
PurpleTail Deniz59 tel no (282) 263 27 33 - 34 İnfo@genesisfetal.com mail adresi ☺️ wattsap bilmiyorum ama mail atabilirsiniz
Ozllem22 Ben volkan beye gidiyorum çok memnunum.Ücreti 230 oldu.230 TL’ye 1 ay içinde hem muayene hemde kontrole gidiyorsun.
Deniz59 Ozllem22 ben bi kereliğine gitmek istiyorum renkli ultrason almak için kaç tane veriyorlar acaba
MeetJoeBlack Her doktorun muayene ücreti farklı. Ben Volkan beye gidiyorum , memnunum kendisinden. 15 günde bir gidersen kontrol olduğu için ücret almıyor.
MeetJoeBlack Deniz59 evet alıyorlar , biz bir kaç defa video çektik , kalp atışında ve bir kaç hareketinde . Ayrıca renkli resim ve renklide olan hareketini CD olarak size de veriyorlar.
Deniz59 MeetJoeBlack ben normal muayene olucam detaylıda veriyorlar diye biliyorum CD’yi normal muayenedede verirler mi
MeetJoeBlack Her muayenede normal görüntüsünü ve renkli resmini ve cd ’sini veriyor doktor. Ama hepsi aynı mi bilmiyorum, ya da ilk muayenede nasıl bir prosedür izliyorlar onu bilmiyorum.