Yaprakdokumusever _Nurr- Annemin 5 sene oldu hala hissiz yani geçmeyebiliyor. Benimde 2 ay oldu öyle , başta çok takılmıştım ama artık umursamıyorum napayım bi yerimi de hissetmeyiveririm 😂
Eski9 _Nurr- 5.5 yıl geçti ilk kizimdan hala hissiz eskisi kadar olmasa da şimdi ikinciyi oldum hepten gitti his 😁
Eski9 _Nurr- ablamın 11 yıl oldu hala aynıymış cnm yani ilk zamanki kadar değil ama bir hissizlik oluyormuş
Selin12- _Nurr- benin kızım 5 yaşında hissizlik 3 yaşındayken bile vardı dikiş yerimin üstünde yavs yavaş hissetmeye başladım
Asl90 _Nurr- kişiye göre değişiyor canım kimisinde hiç geçmiyor o hissizlik bende geçti. İlk zamanlar hafif hisszlik vardı yanlış hatırlamıyorsam 6. Ay civarı tamamen hissetmeye başladım. Eltim ve annem hiç hissetmediklerini söylüyorlar mesala farklınyani
Selin12- _Nurr- ben şuan çok az hissediyorum kizin 5 yaşında şimdi 3. Dohumjm olucak heralde hiç hisedymiycem siye düşünüyorum kendi adima
Akeb _Nurr- ikinci sezeryanımın üzerinden 6 yıl geçti hala dikişimin bir tarafında his yok yani dokunduğunu bişey değdiğini farkediyorsun ama normal dokunuş değil.şimdi 3. Olacak heralde diğer yarısıda gidecek😂