cckzylcn_21 KucukAnne538 ben oğluma hamileyken o sene kız senesiydi daha doğrusu çevremdekiler hepsi kız doğurdu tek erkek bendm. Sağlıklı olsun da sağlıcakla al canım kucağına
KucukAnne538 cckzylcn_21 O da şans mı diyelim ne diyelim bilemedim ki☺️ Allah bağışlasın ❣️ Bende kızıma hamileyken kız senesiydi ☺️
cckzylcn_21 Nurtrky bende oğluma öyleydim herkes kız doğurmuştu ben ise erkek şuan 20 aylık oğlum var 16+2 ye hamileyim sağlıcakla alalım kucağımiza
Ceno cckzylcn_21 evet öyle oldu doktor bekleyelim bir karışıklık olmasın dedi 1 ay sonra 16. Haftada tekrar baktı sonuç yine aynı ama bazı doktorlar kesin birşey diyemiyor erken haftada arkadaşıma 16. Erkek dedi 21. De kız dedi ve kızı oldu ☺️
cckzylcn_21 Beety26 bende kız hissediom eşim öğrenir öğrenmez kızım kızım diye sevio inşallah istediği olur sağlıklı. Sağlıcakla al kucağına cmm
cckzylcn_21 Symazturk nisanda hamile kldm bakalım bizimki ne olcak pazartesi günü nasipse özele gidecem inşallah öğrenirim. Sağlıcakla al kucağına cnm
cckzylcn_21 Ilkayy âmin inşallah cnm bi oğlum var Rabbim inşallah bu sefer kız anneliğini taktırır bana
cckzylcn_21 KucukAnne538 şans valla daha doğrusu nasip kısmet. Sağlıklı olsunlar da herşeyden önemli olan odur