cckzylcn_21 Biz 16 haftalık olduk ve halen cinsiyetini bilmiyoruz geçen gittiğimde göstermemişti kendisini. Şimdi tahminler nelerdir hanımlar
metehaninannesiii cckzylcn_21 bu sene erkek senesi çoğunluk erkeklerde ben 16.haftamda öğrenmiştim cinsiyeti
KucukAnne538 cckzylcn_21 17+5 erkek bebeğe hamileyim bende ☺️ kız hiç duymadım çevrede de hep erkek, erkek senesi herhalde bu sene ☺️
cckzylcn_21 Yesim1992 maşallah inşallah en kısa Zamanda kendisini gösterir ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm
cckzylcn_21 metehaninannesiii sağlıklı olsunlar da aslında kız erkek farketmiyor cnm. Sağlıcakla al kucağına insallah
cckzylcn_21 Sdtcnts maşallah inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim herşeyden önce sağlıklı olsun da sağlıcakla alsınlar kucaklarina
cckzylcn_21 KucukAnne538 ben oğluma hamileyken o sene kız senesiydi daha doğrusu çevremdekiler hepsi kız doğurdu tek erkek bendm. Sağlıklı olsun da sağlıcakla al canım kucağına
cckzylcn_21 Nurtrky bende oğluma öyleydim herkes kız doğurmuştu ben ise erkek şuan 20 aylık oğlum var 16+2 ye hamileyim sağlıcakla alalım kucağımiza
gbyalcin Nurtrky bizde de tam tersi.Ben dahil 7-8 kişi hamile şu anda. Kuzenimin bebekleri ikiz, biri erkek. Onun haricinde hepsi kız 🥰 bize de büyük ihtimalle kız dedi ama henüz tam bilmiyoruz 😊
Beety26 cckzylcn_21 idrar testinde ciktigi an biliyordum erkek oldugi bende esimde. Ultranda sormadim. Tam 30 haftama kadar zaten yuregimize salinmisti erkek olacahi sordum. Bu dafasindan erkek didi.
cckzylcn_21 Beety26 bende kız hissediom eşim öğrenir öğrenmez kızım kızım diye sevio inşallah istediği olur sağlıklı. Sağlıcakla al kucağına cmm
Symazturk cckzylcn_21 senenin başı erkekti Ama artık kıza döndü deniyor ne kadar doğru bilemiyorum 14+3 te erkek olduğunu öğrenmiştim 35. Haftadayım
cckzylcn_21 Symazturk nisanda hamile kldm bakalım bizimki ne olcak pazartesi günü nasipse özele gidecem inşallah öğrenirim. Sağlıcakla al kucağına cnm