Sevgikaya1525 elifinannesiiii 😂😂hahaha geçenlerde benimde başıma geldi aynısı şok olup onları izledim beni de nst de unutular 50 daka da ebe geldi baktı çkrdı beni😂çktığım gibi ağlayıp ben vazgeçtim doğurmayacm diye eşimin başında ağladım😂
elifinannesiiii Sevgikaya1525 ayyy🙈😂 benimde eşim ben doğumhaneye girip çıkmayınca kapıda beklerken acaba bir şey mi oldu doğurup mu çıkıcak diye düşünmeye başlamış😂
Sevgikaya1525 elifinannesiiii hahadeseydin ki nerdeyse korkudan doğurcaktm ztn😂kıymam ya bizim zavallı eşlerimiz benim eşimde bana dior ben seni doğuma gittin zannetim doğurmadın mı daha dior 😂dedim vazgeçtim doğurmayacm ağladım bide ben onları izledikçe korkudan kasılmalar geldi bana doktor geldi hafif sancıların çkmış dedi 😂dedim hocam korkudan çktı ben gidiyorum ewe çok iyiym dedim😂
Emircan elifinannesiiii canım Allah yardımcı oluyor merak etme dünyaya yeni bir canlı doğuyor sonucta tabiki zorlugu olucak ama sonrasını düşün kavusucaksın ona ve bütün agrıların dinicek anında. Ayrıca ben hic bagırmadım 2 doğumumdada ne sancıları çekerken nede doğum yaparken yani kişiden kişiyede değişiyor canım hayırlı doğumlar olsun inşaallah saglıkla kucagına alsın herkes bebegini 🥰
elifinannesiiii Emircan doğum yapan annelerden böyle güzel pozitif şeyler duyduğumda epey rahatlıyorum sağolun🥰🙏🏻
annesinin_beybisi Mlk12 ne kadar seviyesiz terbiyesiz insanlar var ya diplomayla insan olunmadığının kanıtılar resmen. işte insanlar bunun için onca para verip özel hastaneye gidiyor devlette insan muamelesi görmedikleri için.
elifinannesiiii Sevgikaya1525 benimde ilk kez bu nst de kasılmalar sancılar çıktı 😂 bende stresten diye düsündüm valla
Mlk12 elifinannesiiii evet maalesef o an insan can havliyle endişeyle doğum derdındeyken çoğu ebeler bunu yapıolar
Meyracukurmaraz Ben hemşireyim hem normal doğuma katıldım hem sezeryana başıma tüm gelecekleri gördüm defalarca sayısızca 35 haftalığım ama korku yok hala inşallah daha da yaklaştıkça gelmez 😂