Dün başıma gelen bir olayı sizede anlatmak istiyorum hanımlar, benim için çok kötü bir anı oldu ve dünden beri aklımdan çıkmıyor valla😬 her kontrole gittiğimde hastane veznesinde hem nst hemde muayene kaydı açtırıyoruz ebe hanım geliyor nst için ayrılan odada nst çekiliyor sonucla beraber muayeneye giriyorum dün gittiğimde veznedeki arkadaş ebeyi aradı o da hasta doğumhaneye gelsin burada bağlicam demiş eşimle beraber doğumhane katına çıktık eşim dışarıda kaldı tabi beni içeriye aldılar doğumhane yazan kapıdan içeriye girdiğimde perdeyle ayrılmış 4 farklı oda vardı beni bir odaya aldılar nst ye bağladılar tabi ben ilk defa doğumhane görüyorum odayı malzemeleri vs süzmeye başladım o sırada perdeyle ayrılmış yerde 2 tane doğum gerçekleşti resmen beni orada unuttular nst normalde yarım saat sürüyordu yaklaşık 40 dakika boyunca orada kaldım ve doğum yapan kadınların bağırmalarına acılarına şahit oldum görmesemde duydum 🤷🏼♀️ En sonunda benim olduğum bölüme bir temizlik görevlisi abla girdi beni burada unuttular ebe hanıma hatırlatır mısınız diye sonra ebe geldi nst cihazından ayırdı beni ben çıktım ama tabi şok içindeyim kabus gibi bir doğumhane deneyimi oldu😔 ve son haftamdayım hiç korkum yoktu içimde korku oluştu …