eylusko betlkrkmaz 1 paket bitiremiyor olabilirim ama tatlı çikolata kek hergun yiyorum resmen . ilk 3 ay çok dikkat ettim ama su an engel olamıyorum.
Kahverengi betlkrkmaz valla bağımlılık benimki ya hep böyleydim bi bırakamadım şu nalet şeyi belediyenin cips bıraktırma hattı olmalı 😬😬
Yasoo96 betlkrkmaz valla ben diyorum ama asla yapmiyorum. Cok severim cips. 3-4 gunde bir, 1 paket yiyorum 😂😂 ben yaptim. siz yapmayin diye ugrasiyorum ama 😂
betlkrkmaz Yasoo96 ay kafam karışık 😄 yok yok ben daha yemiyim bence sizde yemeyin kilo da yapar obez oluruz mazallah 😄😄
zhenis2930 betlkrkmaz ben geçenlerde eşim mandalina kokulu kolonya aldı diye mandalina aşermiştim.. ben de çok seviyorum cips yaa biliyorum çok sağlıksız ama çok iyi gekiyorz çocuklarımla haftada 1 2 paket yiyoruz
betlkrkmaz zhenis2930 ya cips çok farklı cidden bırakamıyorum olsa sürekli yerim kendimi frenliyorum haftada 1 kere yiyorum 😔
zhenis2930 betlkrkmaz ben önceden daha çok yiyordum en son cipsin içinde çok kötü bir şeye rastladım o zamandan beri çok daha az yiyoruz o da sırf çocuklar istiyor diye onlara da kıyamadığımdan
defnes_mom betlkrkmaz benim de canım istiyor da yediğim anda ayaklarda şişlik ve mide yanması başlıyor o yüzden yemiyorum
Pelinbyrktrlr betlkrkmaz Bana doktorum kesinlikle yasak yemiyosun demişti 32.hafftaya kadar dayandım sonra bir iki kere yedim 😅 sade ruffles bağımlısıyım iyi bile tuttum kendimi bence
betlkrkmaz Pelinbyrktrlr ooo maşallah iyi dayanmışsın👍🏻😄 ben doktora sormadığım için bu konu ile ilgili bir şey demedi 😄