betlkrkmaz Kızlar cips çok aşeriyorum yaaa canım sürekli cips yemek istiyor acılı hafta da 1 paket yiyorum kendimi tutamıyorum 😔 benim gibi olan var mı ?
Babymoomy betlkrkmaz kilonda sıkıntı yok ise ye bence benim gebelik haftam ile kilom iyi gidiyor doktor canın çektikçe abartmadan ye demişti
byzza16 betlkrkmaz bende yiyorum canım isteyince ama o gece mide yanmasından uyuyamıyorum cayır cayır yanıyor valla 😬
Maece betlkrkmaz valla biraz önce 1 paket yedim. Canım çok çekince yiyorum.Çünkü biliyorum ki yemezsem strese gireceğim ve o bebeğe daha da zarar :)
betlkrkmaz gokcekocyigit07 ay yok ben haftada 1 paket bitiyorum çok seviyorum gebelikten önce yemezdim hiç
betlkrkmaz Babymoomy doktoruma hiç sormadım bunu ama kilomda sıkıntı yok haftama göre normal gidiyor dedi doktor hatta bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor
byzza16 betlkrkmaz abartmadigimiz sürece bişey olmaz bence doktora sordum ben abartmamak şartıyla canının istediklerini yiyebilirsin dedi
Yasoo96 Tuzlu olmasindan dolayi vucut sodyum eksikliginde cips istiyordur belki 😅 ama cogu cipste monosodyum glukomat var. cin baharati diye gecer ve bagimlilik yapar. Yedikce yedirir ve yine istersin. Bi sure yememek unutmak lazim
betlkrkmaz Yasoo96 aynen yedikçe yiyesim geliyor sanki sigara bağımlı oldum ama inşallah daha yemem tutacağım kendimi 😄
Yasoo96 betlkrkmaz valla ben diyorum ama asla yapmiyorum. Cok severim cips. 3-4 gunde bir, 1 paket yiyorum 😂😂 ben yaptim. siz yapmayin diye ugrasiyorum ama 😂