Beyzan Nurayademir rif diye bir kırmızı ampul var içinde batikon a benzer bir ilaç var o yara iyileşmesini hızlandırıyor o bölgeyi kurutuyor. Ben sarılık var derken göbek Bölgesini kast etmiştim. Ama benim bebeğim de sarılık oldu 13 çıkmistu en son. Sanırım 15 de yatış veriliyormuş. Bol emzirme ile üstesinden geldik çok şükür. Darısı size olsun inşallah a
Nurayademir Beyzan anladım ben senin dedğini canım bizim de göbek düşmüştü ya hem de saırlığımız var 11 e düştü cıktık dün ama yarın kontrolumuz var iNŞALLAH bitmiştir sarılığımız
Nurayademir Hellobaby2 valla ilk kaşıkla veriyorduk artık aventin biberonunu aldım onla veriyorum canım
bilnazo68o _gmzee teramycin merhem varya onu sür canım iyi gelecektir. Benim bebeğimin göbeği de öyle oldu tam kapanmadıgı için. Hatta minik et parçası büyümeye başlamıştı. Gümüş nitrat la yaktırmadım ben. Rif damla ve teramycin merhem birde troys deri kremi ile çok şükür iyileşti. Hem et parçası düştü hem göbeği kapandı
Glbnpk _gmzee Bizim de öyleydi. Göbek bağı ilk hafta düştü. Sonra içeride biraz parçası kaldı, ara ara kanadı. Bugün banyo yaptırdım. Banyodan sonra o kısım da düştü hiçbir şey kalmadı çok şükür. 17 günlüğüz bu arada. Endişelenmeyin. ☺️
_gmzee Glbnpk süper süper 😻 ben de postta yazmıştım bi parçası var onu bacaklarıyla hareket edince beziyle oynatıyor diye. Şimdi bezini değiştirdim bi baktım ki o parça da düşmüş. Yarın biz de banyo yapacağız daha da iyi olacak inşallah kuş üzümüm 🙃