esmerrmm Coraspirin yani kordonda centek olanlar doktor kacinci haftaya kadar kullanin dedi yada kullandiniz
Mmoommlife esmerrmm merhaba kordonca çentık yok ama daha önce düşük geçmişim oldugu ıcın önlem amaclı kullandırdı doktorum ve 32. Haftada bıraktım herhangı iğne falanda vermedi inşaAllah bır sorun cıkmaz🤲🏻
ozgei esmerrmm 34te keseceğiz dedi benim doktorum, 32-34 gibi kesilmesi gerekiyormuş, akciğer damarlarına zarar veriyormuş yoksa
Nry0682 esmerrmm kordonda centik yok ama kan pıhtılaşmam var doktorum 35 ci haftaya kadar kullanıcaz dedi
ozgei esmerrmm bizde sıkıntı yok, ben daha 34 olmadım kullanıyorum, ama kesmezsek herkeste sıkıntı olabilirmiş, Allah korusun 🤲🏻 O yüzden doktor söyleyince kesmek lazım 👍🏻
Nry0682 Mmoommlife Evvet devam edicem,ikisini kullanıyorum 7 aydır.igneyi dogumdan bi gün önce bırakırız dedi.Tansiyonum oldugu için sezeryan olucak.
Nghnyvz0408 ozlem3333 herhangi bi sıkıntınız oldu mu peki bana da 35 artılarda bırak dedi doktorum 35+1 oldum şimdi 00.00 dan sonra yani
ozlem3333 Nghnyvz0408 şimdi 38 oldum bı sıkıntım olmadı şükür bıraktığımdan beri 🙏bikac gün sonra olacak doğum hayırlısyla
Gnssc Nry0682 merhaba tansiyon olunca normal doğum yapmıyorlar mi Bende de var çünkü dr henüz dogumla ilgili bişey demedi
Gnssc esmerrmm canim 32 de birakacagiz demisti biraktik onun yerine iğne verdi kan sulandırıcı simdi onu yapıyorum her gün
Nry0682 Gnssc 29 haftalıgım yapılıyodur sanırım,ama benim drum riske atmayalım sezeryan dedi cünkü benim tansiyonum 15-16 kücük 9,5 10 civarında seyrediyo.
NurCeren00 esmerrmm çentikte var kan pıhtılaşmamda. Doğum yapacağın gün kullanmayacaksın sadece ve doğumdan sonra devam devam edeceksin 2 ay kadar dedi. (İğne + hap)
Nghnyvz0408 ozlem3333 anladım çok şükür ne güzel inşaallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz sezeryan mı olacak sizin de
ozlem3333 Nghnyvz0408 amin inşaallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım 🙏🙏evet sezeryan olacak tansıyonum yukselıyor çünkü 😏