Hellobaby2 Burcu_NFUE canım Allah razı olsun ne güzel dualar ettin öyle. 🥰 Rabbim isteyen herkese kolay doğumlar nasip etsin😊🌸
Hellobaby2 Elif3425 kuzum yürüyüşe başla tabiki yürüyüşten korkulacak bir durum yok. Squata da 35.haftada başlayabilirsin😊🌸
Hellobaby2 Rabiayigiit teşekkür ederim darısı size hayırlı zamanda inşaallah 😊🌸 Korkmayın sadece evladınızı düşünün💕
Hellobaby2 Naciyeylmz tabiki normal canım. Benim öyle baskılarım olsa bile hergün 2 saat yürüyüş yapıyordum, squat yapıyordum. Hatta baskı ağrı olunca seviniyordum holey doğuruyorum diye😂🌸
Yasemin_in68 depsizoo haaa aynen tabi canım benim de suyum geldi Nası deyim daha hazır hissetmiyorum dur içerde diye 😂😂
Susamtanem2 Hellobaby2 çok iyi yapmışsın o zaman çünkü benim doğum sonrası 1 ay resmen kanadı özel bölgeye perine masajı mi yaptınız peki çünkü onu düşünmek bile beni geriyor yapamam gibi
Hellobaby2 Susamtanem2 yapamayacak gerilecek bir durum yok yavrum. Zeytinyağıyla iki üç parmağını kullanarak o bölgene masaj yapıyorsun. İçine sokmuyorsun parmağını, dışına masaj yapıyorsun