Hellobaby2 Esmadncc Öncelikle geçmiş olsun canım. Az daha sabret. Benim 15.günümde dikişlerim düştü ve ağrılarım geçmişti. 🌸
Hellobaby2 Birkuzucukbeklerken amin canım Allah razı olsun 🥰 Rabbim sanada zamanı gelince hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin🌸
Hellobaby2 Beyzaguven1 teşekkür ederim canım💕 Nasıl başardım vallahi yedim, güzel yedim hatta😂 20 kilo aldım, çok iştahlıydım oyüzden hunharca yiyordum 😅 pişman değilim 🙈 çünkü 15 kilo verdim bile
Beyzaguven1 Hellobaby2 hem aldığım kiloya maşallah 😂 hem de verdiğin kiloya maşallah 😂 Allah bebeğinizi size bağışlasın 🥰
Hellobaby2 denizdeniz16 rica ederim ne demek 🥰 hiçte geç kalmamışsın canım bence hemen başlamalısın 👍🏼 Ben 32.haftama kadar çalıştım. 32den sonra düzenli olarak başlamıştım
Hellobaby2 pitircikannesi öncelikle teşekkür ederim kuzucum🥰🌸 ben 32den sonra düzenli yürüyüşe başladım. Squatı da bacaklarını açarak eğilip kalkıyorsun. Benim bebiş 35.haftamda baş aşağı dönmüştü ama moralini bozacak birşey yok. Kimisinin doğumdan bir hafta önce bile dönüyor
Naciyeylmz Hellobaby2 çok teşekkür ediyorum cnm güzel önerilerin için benim özel bolgeme baskı oluyor ara ara bu normal mi 38+2
Hellobaby2 Naciyeylmz tabiki normal canım. Benim öyle baskılarım olsa bile hergün 2 saat yürüyüş yapıyordum, squat yapıyordum. Hatta baskı ağrı olunca seviniyordum holey doğuruyorum diye😂🌸
Hellobaby2 Suleglpk_22 rica ederim asıl ben teşekkür ederim🥰 inşaallah hayırlı zamanda hayırlı doğumların olur 🌸
Hellobaby2 BamBi teşekkür ederim🌸 evet saf soğuk sıkma zeytinyağıyla yaptım. Hergün bir kere 5,10dk aralıklarla
Hellobaby2 Edo evet suya koydu annem, sonra meryem suresi okudu ve bana birkaç yudum içirdi. İçmeyenler de varmış ama canım🌸