ZeykemKaya Saadet27 sacmalamasınlar ya allah alalh kendılerı cok mu hıssetmısde 6 aylıkken ogrenmısler eskıler. Bız en azından 16-17 haftalıkken hıssedıtoruz cahıller
BeyzaGnaydn Saadet27 yok artikkk bunu kim soyluyor. 20. Haftadan sonra hissedilir zaten normalde. 12-13 haftalik bebek nekadarcik ki neyini hissedeceksin, korkma milleti de dinleme lutfen:)
Saadet27 Gulsummldr dinlemedim zaten CNm yapar mıyım hiç o tutup sıkmış hep bebekleri hamileyken allahtan kocama bişe olmamış 🤣🤣
Gencanne01 Saadet27 sacmalamasınlar ben tam 20. Haftamda hıssettım 12 haftalık bebek daha nohut kadar
Gencanne01 Aycann kesınlıkle ya bende 20 de hıssettım herkes basımın etını yedı daha komıği kayınvalıdem bır defa benımkıler ıkı aylıkken balık günü yüzüyordu falan dedı 😂 8 haftalık bır mercımek tanesı ya
Aycann Gencanne01 onlara kaşırsa zaten oohoo hamile kalır kalmaz onlar hisseder. Ben senin gibiyseniz şöyle yapıyorsun böyle yapıyordum kısmı var bide he diyip geçmek gerek 😄
Muserrefnlfr Saadet27 Büyüklere kalırsa bebeğinin ağzından emzik cıkarmış cok gezmicekmişim kocam sıkı sıkı sarılmıcakmış uzanmıcakmışm bir sürü vb şeyler her söyleneni takma boş koy gitsn
Yogurtlupilav Saadet27 yok artık daha kendisi ne kadarki bize ne hissettirecek :) 12. Haftada birşey hissetmemen normal canım