Cansu_okan Elif0712 dahada fazla cnm artık herşey pahalı 🥴 bn devlete doğum yapacağım için bekliyoruz doğumu özel olsa hmn doğum olur herhalde keşge olsa artık
buseli07 Malidlgz Açılma olduğunu nasıl anlıyoruz acaba. Alttan muayene mi edilmemiz lazım. Bende var mı yok mu merak ediyorum
Tugbaa2937 Benim her 2 çocuğunda da 35 haftalıkken e cm açıldım. İğne ile durdurdular açılmayı evet son haftalarda ilişki tetikliyor. İnsaAllah bunda da açılma olmaz. Alttan muayene ile anlıyorlar açılmayı
Elif0712 Cansu_okan kontrollere sik gidin plesanta yaslanmasi demek bebegin beslenememesi demek bnmki haftada 3 4 gun nts girerek ilerledi haftalik dr bakti en son cocuk icerde kilo vermeye baslayinca hemen sezeryan karari aldi o yuzden dikkatli takip edilmeli allah korusun sizin boyutu nedir bilemem ama tehlikeli bir durum bu
Merveyzc1661 Malidlgz 2 santimden 6 gün sonra doğum yaptım ben ama kişiden kişiye haftadan haftaya değişiyor
Cansu_okan Elif0712 evt cnm oyüzden Dr doğum sırasında değişiklik olabilir herşeyi hazırlıklı ol dedi
Elif0712 Elif-Handan01 ilk bebegimde plesanta previa vardi plesanta kanaldaydi ve yaslanmisti bebek ztn gelisim geriliyle dgdu ikinci bebegimdede hersey normal ilerliyordu ama kanala inmedi kordon dolanmiys iki tur kalp yavaslayinca sezeryan oldu