3MelekAnnesi3 DilayyEcr anladım cnm saglıkla kavusman en güzeli bende zorunlu 37 de sezeryan olcam korkuyorum kuvöze girerse diye
DilayyEcr 3MelekAnnesi3 kilosu 2500 üzerinde olanları almıyorlar diye biliyorum içini ferah tut iyi düşün iyi olsun 🙏 Benim oğlum 2610 doğdu ve küveze girmedi umarım seninde girmez sağlıkla kucağına alırsın 🙏🤗
Ruyasusam DilayyEcr Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebisinizi. Bende haftaya sezeryan olacağım uyumazsam diye korkuyorum.. birde sütünüz hemen geldi mi ? Cok merak ediyorum nasıl olacak 😁
DilayyEcr Ruyasusam benim sütüm doğum sonrası hemen geldi ama az az geliyordu süt sağma makinasıyla sürekli sağıp süt kanallarını açtım ve humana süt çayının çok faydasını gördm şuan normal şekilde sütüm geliyor çok şükür
Pelinbyrktrlr DilayyEcr Gözünüz aydın 😊 ben de sezeryan olacağım günü belli olacak bu pazartesi. Şu an 36+0ım. Neden erken aldılar bebeği herhangi bir sorun mu vardı? Bir de baş ağrınız oldu mu en merak ettiğim bu aslında… Teşekkürler 😊
DilayyEcr Pelinbyrktrlr hayır herhangi bir sorun yoktu sadece doktoeir izne çıkacağı için kendim istedim, baş agrısı falan hiç olmadı bende
1anne-2bebek DilayyEcr oh masallah size Rabbım saglıkla buyutmenızı nasıp etsin gözunuz aydın ☺️ karnınıza bastırdıklarında acımıyor dımı nasıl bır his. İlk dogumda oğlum tersti bastırmadan almışlardı şimdi genel mi spinal mi karar veremiyorum korktugum ıcın🤷♀️
Bsrazynp11 DilayyEcr allaj analı babalı büyüsün canim sondayi uyusmadan oncemi sonrami taktilar hisettinmi agri aci varmi ha bide ameliyat sonrası alttan muayene ettilermi seni yoksa sonrami gel dediler canim saol simdiden
DilayyEcr Bsrazynp11 uyuştuktan sonra taktılar hiçbişey hissetmedim, kontrolü de bu hafta gidicem doğum sonrası yapmadılar
Sedss DilayyEcr devlette mı yaptınız özel demi yaptınız bende sezeryan istiyorum ama korkuyorum şuan 35 haftalik
DilayyEcr Sedss ben özelde doğum yaptım herkezin bünyesi farklı tabi ama bana soracak olursanız iyi ki sezeryan olmuşum derim :) çünkü benim doğumum da doğum sonrası da çok kolay geçti
2sy DilayyEcr spinalde midesi bulananlar filan oluyormus. Sizde boyle bisey olmadi herhalde? Ya onceki genel anesteziydi benim simdi dogumda her seyi gorerek orada bulunmak acaba nasil olur biraz korkuyorum ben :)) anesteziden de ayilma sureci cok kotu oluyor spinal dusunuyorum o yuzden
DilayyEcr 2sy benim doğumum çok güzel geçti mide bulantısı falan olmadı hiç, birşeyi görmüyosunuz zaten önünüz kapalı oluyor bana oğlumu getirdiklerinde nasıl yani doğurdum mu diye şaşırmıştım hiç korkulacak bişey yok
DilayyEcr BeyzaGcr2703 allahım biran önce kavuşmanızı nasip etsin herşey onun sağlığı için öyle düşünün 🙏
yuvamerve17 DilayyEcr benim de sezeryan olma ihtimalim var işlerden gittiği için haftası bende çok korkuyorum insallah sizin ki gibi güzel geçer 😍😍