badembid Tulaytemurxx hamile kaldığımdan beri düzenli olarak yüzüyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Doktorlar riskli gebelik geçirmiyorsanız aksine öneriyorlar. Tek dikkat etmen gereken ıslak mayo ile kalmamak değiştir çıkınca üzerini yeter
Annecik_ Tulaytemurxx ben doktorumdan onay alıp girdim 32. Haftadan itibaren sıklıkla girdim. Temizliğime ve kurulanmaya çok dikkat ettim ve çok soğuk deniz tercih etmedim
Ezgidd Tulaytemurxx Ben de hergün giriyorum, yüzüyorum . Düşük riskiniz yoksa bişey olmaz. Doktorum bana kendisi önerdi. Yüzme kasları çalıştırır, vücudu normal doğuma hazırlar
Alone Tulaytemurxx 24 haftalık hamileyim bir haftadır her gün denizdeyim. Hatta bugün tekne turuna fln da çıktım ama atlamadım tabi 😂 yani diyeceğim o ki bana doktorum girebilirsin dedi ve sorun olmadı. Riskiniz yoksa doktor onay verdiyse korkmayın
Fatosef Tulaytemurxx çok kez girdim zararı yok sadece üstü ıslak kalmamaya çalış enfeksiyon oluyor. Aksine denize girmek yüzmek hamileler için ağrılar için çok iyi geliyormuş. Endişe etme.
Avgulsah59 Tulaytemurxx O haftalarda hem denize hem havuza girdim bir problem olmadı ama her hamilelik farklıdır doktorunuza danışın bence
Bubbles 22 haftalık hamileyim. Haziranın başından beri sürekli denize giriyorum. Yazlıkta kendi havuzumuza da girdim çok kere. Doktorum zaten yüzmeyi önerdi her gün. Dinlenerek ve güneşin çok etkili olmadığı saatlerde yüzdükten sonra sorun yok. 😊
Kiziltan Bende şuan 19 haftalığım sanki idrar yolu enfeksiyonu vardı yani yanma vardı. Azaldı gibi hissediyorum suya girince. Bilemedim😊
esmerrmm Tulaytemurxx aslinda bi deniz cok iyi olurda 😄 biraz korkuyorum enfeksiyondan falan artikin dogurduktan sonra kismet
iremem Tulaytemurxx 37. Haftamdayım yaz olduğundan beride giriyorum çok rahatlatıyor doktorumda 38e kadar mutlaka gir dedi doktoruna danışarak ilerleyebilirsin canım☺️
Arenn 2 gundur bende giriyorum yuzuyorum oh mis gibi ya nekadar iyi geldi vucuduma cok fazla durmuyorum yine 10 dakika falan ama o bile yetiyor :) ferahliyorum 34+4 haftaligim
Ygmrakts Tulaytemurxx bende 30 haftalıkken girdim bir sorun yaşamadım denizin temiz olmasına dikkat edin ve ıslak mayoyla durmayın
Glzr90 Tulaytemurxx temiz denize girin,çamaşırlarınozı hemen değiştirşn ıslak durmayın ,zararı değil faydası olur
Baharrr90 Tulaytemurxx ben 36 haftalıkken yani geçen hafta girdim iki sefer ☺️ bişe olmadı ama.tabi.herkesin farkliolabilir
ecoss45 Haftama girdim ve denize giriyorum doktorum izin verdi düşük riski yoksa hamilelere öneriyorlar zaten 🌞