ayseaselbebegim Yarın nst çekeceğim dedi doktor ama sancı felan hiç bişey yok bende sadece aşırı ağrılar var
defnes_mom denizasya biz de 38+3 üz pazartesi doğum var inşallah sağlıcakla gelsinler bebislerimiz 🙏☺️
defnes_mom denizasya sizde de sancı oluyor mu bugün çok toplandı sanki bebişim bir de afedersiniz ishal oldum sancım da var ama yalancı sancı sanırım korkuyorum pazartesiyi beklemez diye 🙈
ayseaselbebegim defnes_mom evet benimde iki haftadır öyle sancı da ara da bir geliyor ama yalancı sancılar ishallik de var ama başka bi tık yok
defnes_mom ayseaselbebegim bugün iki adım yeri yuruyemedim baş ağrısı mide bulantısı halsizlik çok kötü oldum
Sisiko korkmazkubra benimde 39+0 olcak bu gece yarısından sonra ama ne gelen var ne giden arada bir sancı oluyor duruyor hemen kasıklarımda nolucak böyle bilmiyorum sıcaktan bunaldım artık. Pazartesi kontrolum var ozamana kadar bir şey olmazsa suniyle falan başlatabilir mi sorucam 🙈😔🤷♀️
ayseaselbebegim defnes_mom çok zor gerçekten baya ağırlaştık artık oturup kalkarken bile destek alarak kalkıyorum yatıyorum hayırlısıyla inşallah kurtuluruz
bircivcivannesi defnes_mom mide bulantısı ve halsizlik bende de var doğum yaklasiyor diye mi oluyor sizce
Sisiko bircivcivannesi ay benimde öyle eşim daha çok strese sokuyor beni her sabah bugün doğurcan mı her akşam bugünde doğuramadın patlıcam en sonunda ya
bircivcivannesi Sisiko Eliz34 ay gelin bir sarılalım teletabiler gibi 😅😂 ben bir patlama yaşadım zaten gerginim ağladım kızdım bana böyle söylenince daha çok geriliyorum diye bıraktılar şimdilik çok şükür 🙄
2bebek3gebelik korkmazkubra korkmazkubra 37+5 düzensiz sık sık sancılarım var ikinci bebeğim ilki 39+3de gelmişti buda öyle gelirse 10gün var bakalım Rabb’im hepimize kolaylıklar versin hem bu sıcaklarda hem doğumda
defnes_mom ayseaselbebegim ben 38 de dayanamıyorum diyorum Allah sabır versin inşallah bir an önce sağlıcakla alın kucağınıza yavrunuzu ❤️
Eliz34 bircivcivannesi aynııı beenn ya ve annem uzaktan geldi, bian artk erken mi çağırdım diye iç geçiriyorum.. 😬Babam hergün 10 defa arıyor