-Papatya33 Kızlar birşey danışmak istiyorum hamileyim ve Gynoferon demir ilacı kullanıyorum ama sanki yan etki yapıyor. Böyle kalbim öyle hızlı atıyor ki. Tansiyon yüksekliği değil. Kalp atımım hızlı. Normal de cok yavas ama hamilelikten mi bilmiyorum kalbim cok hızlı atıyor. Demir ilacının yan etkisi olabilir mi
Aylinsemih -Papatya33 bence bi doktora şöyle canm belki yan etki yapmıştır şimdi ne desek boş yanlış yonlendirmeyelim
Nurtrky -Papatya33 hamilelikte nabız yükselir birde kansızlk varsa o da yapar ilaçtan değildir sanmam
Denizmina -Papatya33 bende kullaniyorum suan 4 aylik hamileyim. Henuz olmadi ama ilk bebegimde oluyordu çarpıntı gibi kalbim hızlı hızlı atıyordu ablamda da oluyordu hamilelikten kaynakli sanirim yinede doktorunuza bi sorun tabi
Bebek4545 -Papatya33 Tok karnına iç ben aç karnuna demir ilacibi ictigimde öyle okuyorum mide bulabtisi terleme kalp çarpıntısı yaptı
-Papatya33 Denizmina evet sorayım bir. Ya bende böyle oluyor bir ilacı uzun süre kullanamıyorum. Yan etki gösteriyor
Vahideozturk2 Bence doktoruna danışmadan kesme, ben de aynı demir ilacını kullanıyorum, demirim 7 ye düşmüştü doktor başlattı. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kan miktarın artıyor bu yüzden çarpıntı olabiliyor. Yani bu etkiler ilaç yüzünden olmayabilir
Vahideozturk2 Bir de bu ilacı kullanırken süt ürünleriyle birlikte alma, süt ürünü tükettiysen 2 saat sonra iç demir hapını, süt ürünleri demir emilimini azaltıyor. Ben buna çok dikkat ettim 7 den 18 e çıktı demir 2 haftada
-Papatya33 Vahideozturk2 bende cok dikkat ediyorum ona. Ama gerci daha öncede oluyordu ama bilmiyoeum tedirgin oldum biraz. Teşekkür ederim 🙏🙏
-Papatya33 Bebek4545 evet bende de öyle yapıyor. Tansiyonum yükseliyor ama kalbim cok hızlı atıyor. Yarın dikkat edecem
esmerrmm -Papatya33 banada yan etki yapiyorlar acta kullansam tokta kullansam kotu oluyorum . busefer kaşık kan ilaci yazdi onu kullanicam insallah bu sefer yan etki olmaz
-Papatya33 esmerrmm bende pazartesi arar konusurum Bi doktorlar. Yarın denicem ama kullanmıcam eger yine carpıntı olursa kullanmaya devam ederim
btuban -Papatya33 tabi yan etkide olabilir ama doğal ürün olmadıkları için çoğunda oluyor. Doktorunuza danışın yinede. İlacı sabah aç karına tüketmek yerine gün içinde herhangi bir ara öğün vaktinde aç karına tüketebilirsiniz.
-Papatya33 btuban öyle yapıyorum aslında gec içiyorum ama ona ragmen. İlacı almadım farkettim ki hala aynı nabzım cok hızlı demekki normal olan bu