yadier_ hanımefendi hem soruyorsunuz hemde sizi tatmin etmeyen cevapları eleştiriyorsunuz siz doğru bilgi mi isitiyorsunuz yoksa sizin kendi duymak istediğiniz cevaplara mı olumlusunuz. Öncelikle bu hassas bir dönem yok o yapmış bir şey olmamış bu yapmış bir şey olmuş değil. Hamilelikte daha önce spor gecmisi olmayanların bile spor yapması tehlikeli vücut alismadigi için zorlanabilir ve bu bebeğe zararlı ki spor çok sağlıklı olmasına rağmen her hamile için uygun değil. Doktorlar hafif sporlar ve hafif dinlene dinlene yapılacak egzersizleri ve yürüyüşleri öneriyor. Zıplamakta bir spor dalına giriyor ama bunu siz ne zamandır yapıyorsunuz önemli olan o ve bence de tehlikeli bir şey ben bazen eşimle şakalaşırken bile bir anda kaçıp koşuyorum o bile 2 sn sürüyor hemen düzeltiyorum kendimi yatıyorum. Burada sorulan sorulara ya doğru cevaplar verin anneyi riske atacak cevapların sorumlusu olursunuz vicdanen. Ya da soru soran anne adayları her türlü cevaba hazır olsunlar kendi doğrularını değil genel doğruyu cevap belirlesinler. Yinede en son olarak uzman doktoruna sorsunlar.