[silindi] Ayazbebek35 hastahane iyi temizliği falan ama doktorlar personeller çok ilgisiz ben her gittim de sinir hastası olarak çıktım Allah sabır versin
aselnannesi [silindi] Canim ben takipli hasta olduğum için sıra bulamazsam bile normal sira veriyolar öyle bir kolaylığı var
Ayazbebek35 Susamtanem2 katip çelebi devlet hastanesi yeşilyurt devlet diye geçiyor ege yasam özel 110 tl muayne
246810 aselnannesi Doktorunuz kim acaba .doğum hakkında bilginiz var mı tek kişilik odalarda mi kaliniyor ben de oraya mı gitsem diye düşünüyorum
aselnannesi 246810 nuray alıra gidiyorum doğum odaları tek kişilik doktor cok iyi ilgileniyor ben sezeryan olucam kalicagm oda tek kişilik içinde banyosu lavosu var çok güzel
aselnannesi [silindi] İlk defa gidiceksen eger bir kere mhrsye randevu al doktora söylüyorsun ben burda doğum yapicam size sira bulamiyorum diye o size ya kâğıt veriyor mesela tarih yaziyor sira alınan yere onu gösteriyorsunuz
Kedisever3535 [silindi] bizim gelin var da öve öve bitiremiyor ondan sordum. Tahmin etmiştim kötü oldugunu