Sedaaaa2 Herkese iyi bayramlar ya bişe sormak ıstıyorum su an özele gidiyorum ama 3 aylık surecı atlattıktan sonra devlete gecicem bı sorun olur mu yani kabul etmez dıyorlar en basında devlete gitmen gerekıyordu dıyorlar böle bişey var mı
Minnosunannesiii Sedaaaa2 öyle saçmalık olurmu hasta seçme veya reddetme gibi Bi hakkı yok kimsenin istediğin ayda istediğin doktora gidebilirsin 😍
Derya Sedaaaa2 ben de doktor değişikliği yaptım hiç bir sıkıntı olmadı istediğin hafta doktor hastane değişikliği yapabilirsin dedi hatta sorduğum hemşire😌
Sedaaaa2 Derya tanıdgmızı kabul etmemıs hastane nereye basladıysan oraya devam edıceksn demıs de bende korktm
Minnosunannesiii Sedaaaa2 öyle Birşey derse hemen cimere yaz başhekimliğe çık kimsenin öyle Bi hakkı yok ego tatmin ediyorlar sadece
H_myra1 Sedaaaa2 dogum için devlet hastanesinde kayıt açmanız gerekiyor o direk dogum için gittiyse belki ondan kabul etmemişler dir
Deletedmom93428 Sedaaaa2 işine baksınlar öyle bi hakları yok sana öyle diyen olduğu an şikayet et görsünler bakmamayı
Derya Sedaaaa2 özel hastaneler hasta kaybetmemek için daha doğrusu para kaybetmemek için öyle şeyler söylüyor ama korkutmak için , 39. Haftada bile istersen doktor değiştire bilirisn
Sedaaaa2 Deletedmom93428 peki ilk üç ay özelde bi test yaptılar mi size yoksa sadece ultrasyona mı gırdınız bılmıyorumda ondan soruyorum ben bı kere gittim daha vajınal ultrasyonla keseyı gorduk hafıf kanaman var dedı progestan 100 mg kullanıyorum bayram sonrası da 6 haftalık oluyoruz sanırım kalp atışını duyarız ama test yapıyorlar mı
GKP22 Sedaaaa2 nerede başladıysan oraya gideceksin diye bişey yok ben sadece sürekli özele gidip doğuma devlete gidenlerde sıkıntı yaşandığını duydum o kadar
canoldunbebegim Sedaaaa2 GKP22 ne gibi bir sıkıntı istanbulda özel doğum ücretleri çok yüksek bende doğumu devlet düşünüyordum ama
Bebegimgeliyo Sedaaaa2 canım eşimin işinden dolayı doğudaydım hep özele gittim 28. Haftamda memlekete geldim doğumu da burda yapcam inşallah 36. Haftamdayım ve devlete gidiyorum burda asla kabul etmeme durumu yok ve senin haftan daha küçük benden
Eminos123 Sedaaaa2 kesinlikle oyle bisey yok kontrollerde hiç devlete gitmeyip sadece doguma bile giden var