MineLule Ask13 devlet mi özel mi, pijama uzun kol mu kısa kol mu tercih ettiniz, serumumuz ne zaman çıkarıldı, Dikişiniz estetik mi
Morvy Ask13 gözünüz aydın öncelikle🌸 ben sezaryenden nedense çok korkuyorum hiç ameliyat geçirmediğim için sanırım şuan ilk güne göre ağrılarınız ne durumda?
Yesimykc Ask13 bende sezeryan istiyorum kacinci haftanizda dogum yaptiniz. Ben suan 35. Haftadayim ne zamana gün vericek merak ediyorum
Momandbabyy Ask13 Sağlıkla büyütün inşallah 🙏 Sezaryen için tahlilleriniz ne zaman yapıldı acaba. Doktoruma ulaşamadım da. Ben de salı günü sezaryen olacam. Pazartesi son kontrollerim var. Aç karna mı gitsem bilemedim.
Ask13 MineLule Özel canım ben kapalı olduğum halde kısa kollu gecelik tercih ettim damar yolu falan açıldı o yüzden yani serum da akşam çıkarıldı rahim toplayicisi falan dikiş estetik
MineLule Ask13 bende tesettürlüyüm ama serumdan dolayı kısa kol daha iyi olur diye düşünüyorum. İlk emzirme nasıl oldu?
Ask13 Morvy bende senin gibiydim ama gerçekten benim çok zor geçti ya hala bacaklarım ayaklarım kütük gibi şiş daha yeni kendim yataktan zor kalkabiliyorum o kadar diyim sana
Ask13 Yesimykc 38+2 de oldum canım tüp bebek benimki aslında bayramdan sonrada alabilirim dedi ama ben bayramda bı sıkıntı olur diye öncesini kararlaştırdık ağrılarım vardı cunku
Ask13 Momandbabyy Teşekkürler ilk önce pazartesi doğuma girdim cumartesi kan ve covid testi verdim aynı gün içinde sonuç çıktı aç yok fark etmez dediler bana istersen işini garantiye al aç git
Ask13 3MelekAnnesi3 75 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım canım ben çok tuvalete çıkan biriyim o yüzden kilo alamadım hamilelikte valla benim zor geçti canım ya bilmiyorum herkesin bünye meselesi
3MelekAnnesi3 Ask13 anladım cnm birazda bünye meselesi tabiki bende suan 65 im 34 haftalık olduk 37 de sezeryan olcam da korkuyorum valla oglum normal olmustu
Selin12- Ask13 emzirmeye çalışın bolbol şu için ve semizotu ile dereotu tüketin sutunuz gelir inşallah benin iki dogumumda bu şekilde gelmişti bu arada Allah analı babalı büyütsün