depsizoo ysmn_1506 bende doğurcam banane 😒 daşıyamıyom daşıyamıyommmm😂 şaka maka bi yana sağlıkla gelsinler
ysmn_1506 depsizoo Ahahaha kıyamam ya 😀 hele bide beni gör. Ne hevesle gittim hastaneye doğrururum belki diye dün evi baştan aşağı sildim süpürdüm. Ulan 1 tane sancı çıkmadı nst de 😀😀😀😀
Minikcivcimmmm__34 aysenihat bende bendee aynen 😂 ilk dogumum olucak korkum yok sadece sabırsızım artık gelsin diye bekliyorum ama sanırım daha çokk var 34 üm 😂
Mom567 depsizoo kuzum çok sancım var kolumda serumlu yazamıorum aklımdasınız hepiniz bol bol dua ediyorum şeninde güzel doğum haberlerini alalım inşallah🌸
Deletedmom23234 depsizoo Ahhahaj bide aranızda iddia etmiştiniz ilk yasemin doğurcak kız kaldık yine biz 😁😁
rosatue Reyhandmrl bunu ben de merak ediyorum. 1 haftadır hafif sarımtrak koyu kıvamlı bir şeyler geliyor. Enfeksiyonum kesin olarak yok. Doktora da sordum bu haftada normal dedi ama nişan mı diye sormadım
Parinas Reyhandmrl sarı hatta şeffaf bile olabiliyormuş. Bende sütlü kahve gibiydi rengi. Ayırt edici olan şey renginden çok kıvamı. Yoğun bir kıvamda oluyor nişan. Tıkaç görevi görüyor sonuçta akıntı kıvamında olmuyormuş
Meleekdincc Mom567 Allahım bir sancıda kurtarsın inşaallah heyecanınızı burdan hissettim inşallah bizlerde hayırli bir şekilde doğururuz 38+1 beklemedeym gelen giden yok henüz bir an önce doğurmak istiyorum artık 😅
depsizoo Deletedmom23234 ay inşallah herkes öyle diyo 🤭ay inşallah sağlıklı şekilde bu hafta gelsin aminnnnn