Adalina09 depsizoo Kiz doğuruyor anam toplu cevap vermiş sende bana niye yazmiyon diyon dogursun yazar 😂😂
Mom567 depsizoo kuzum çok sancım var kolumda serumlu yazamıorum aklımdasınız hepiniz bol bol dua ediyorum şeninde güzel doğum haberlerini alalım inşallah🌸
depsizoo Adalina09 omazzz 😂 dua etmesi lazım doğururken şu kızda doğursun amin diye 😂 doğum anında edilen dualar kabul olurmuş
Adalina09 depsizoo Hamilelerin duasi da kabul olur ben dua ediyim sana Allah’ım gör şunu bı an önce dogursun bı avazda kurtulsun çok sağlıklı bir bebeği olsun çok kolay dogursun amin 😂
Kubra2012 depsizoo inşallaj oğlum da 40+1 sancm gece tuttu 40+2 doğdu sabah bakalm bu gelecek mi 🤷♀️
ysmn_1506 depsizoo kız dur senin daha var bu ne acele 😀 benim cumartesi yatışım verilecek inşallah. Bugün tahlil verdim bir ihtimal doğururum diye hazırlık yaptım ama no sancı bile yok. 39+2 😀 cumartesi sezeryan😀
depsizoo ysmn_1506 bende doğurcam banane 😒 daşıyamıyom daşıyamıyommmm😂 şaka maka bi yana sağlıkla gelsinler
Ozzgeee Fatmakara97 su bitmesi diye bir olay yok insanları evhamlandırmayın. Suyu geldiğinde bebeğin enfeksiyon kapma riskinden dolayı anneye hemen antibiyotik başlıyorlar sadece olay bu