Hidayetliya Melos1 göbek deliği çevresnde cnm.. Sırt üstü uzndgmdq tesdf farkttm çok haff tbi şuan ama yavş yvş belli ediyo
Hidayetliya oyku27 aynn bnde 13 te hisstmye başlmştm 😊 şmdilk hafif ama haftalr ilerldkçe MaşAllahları oluyo 😊
bbbusrra-1 Aylin2011 benimde oğlan öğle bugün gündüz asla durmadı sürekli birşey yapıyor😅 gazım varmış gibi hissediyorum sürekli😂
Kubbbraa bbbusrra-1 zayifmissiniz baya hissedersin aslında küçük dokunuşlar pıt pıt atış gibi onlar hıçkırık mesela
Emel_Sezgin Melos1 16 haftalık hissettim sanki kelebekler uçuşuyor, 19 haftaliktayim karnıma baktığım zaman kalp atışı gibi kipirdiyor. Bebeğin hareketi sanırım ilk hamileliğim.
Avokadoo @Melos1 ilk gebeligim 14+5de hissettim ama ic karnim falan yokmus hemen karnim cikti catlagim bile oldu 🙄
Cansel0694 Melos1 ilk zamanlar kasik taraflarindan pit pit diye hissediyosun zaten 25 haftalarda filan ust karindan mıdenin oldugu yerlerden hissediyosun korkma 20. Haftaya kadar hissedersin . Erken daha
Demojna Melos1 patlayan şeker diyordum ben o haftalarda 🤣 öyle bişey hissedeceksin sonradan jöle gibi kaymalar, sert tekmeler gelecek dışarıdan belli olacak
Hidayetliya oyku27 MaşAllah cnm hiprktf olck desene bnmki hafif kımıldar çok etmezdi 15 te fkn 18 oldm daha net hissyrm şuan