Melos1 17+6 hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum. Yattığım zaman midemden sesler geliyor böyle bağırsak hareketleri sanırsam, acaba bebek mi diyorum. Siz ilk kaçıncı haftada ve tam olarak nerde hissettiniz ?
Hidayetliya Melos1 iknci hamilelgm oldgu içn daha erkn hissttm 13. Hftmdan beri ama az az tbi 😊😊 ama ilk bebeğm de 20 ye yakın hisstmştm
Suleasyaa İlk 16.haftamda hissetmiştim böyle içimde balık yüzüyor gibi biseyler kayiyordu. Bir kaç hafta sonra kelebekler varmis gibi karnimda hareketler oluyordu .20 oldugumda artık tam anlamıyla bebek gibi hissetmeye başladım. İlk gebeliğim
Aylin2011 bbbusrra-1 benim üçüncü gebeliğim ilk ikisini hatırlamıyorum ilk ne zaman hissettiğimi ama ilk kızım çok aşırı hareketliydi insan yanında oturmaya çekinirdim😂😂😂
3542 Bende ilk 20.haftamda hissetmiştim. Hafif böyle seğirme gibi bağırsaklarda ince ince hareketlenme oluyormuş gibi bir his ama 25′ten sonra maşallah sürekli hareketli oluyorlar😊
Hidayetliya Melos1 göbek deliği çevresnde cnm.. Sırt üstü uzndgmdq tesdf farkttm çok haff tbi şuan ama yavş yvş belli ediyo
Kubbbraa bbbusrra-1 zayifmissiniz baya hissedersin aslında küçük dokunuşlar pıt pıt atış gibi onlar hıçkırık mesela
bbbusrra-1 Aylin2011 benimde oğlan öğle bugün gündüz asla durmadı sürekli birşey yapıyor😅 gazım varmış gibi hissediyorum sürekli😂