Senibeklerkennn Vaveyla23 hayirli evlat olsun insallah 🤗 peki agri sadece belinizdemiudi bendede yarim saattir sadece belimde agri var 39+4 olduk bekliyoruz 🤗
Vaveyla23 Senibeklerkennn Allah razı olsun 💐 belimin sağ tarafından başlıyordu canım ağrı girip çıkıyordu sonra dakika tutmaya başladım senin ağrın hep var mi bazen geçiyor mu
Esxra Hayirli olsun hikayemiz benziyor bende 23 saat sanci cektikten sonra gücüm kalmamisti ikinamamistim ayni sekilde kesi dirsek bastirma ve vakumla aldilar oglumu💙
Esxra Vaveyla23 cok dikislerim vardi wcde agliyodum her seferinde. Ama 2 ay sonra kendime gelebildim tamamen iyilesmistim
Merveyzc1661 Vaveyla23 yanmıyor aslında ama az az yapabiliyorum neden öyle oldu anlamıyorum biraz kendimi yukarı kaldırdığımda rahat yapabiliyorum ayakta yani doktora yazdım cevapta vermedi dünden beri 🤦🏻♀️ Bol bol su içmeye çalışıyorum bakalım pazartesi kontrol var
Merveyzc1661 Esxra ben idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum ama 🤷🏻♀️ Az az cunku sanki mesane tam bosalmiyormus gibi hissi oluyo
Emine_2020_robin Vaveyla23 Amin ALLAH Analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaallah darısı benimde ve bütün genişlerin başına🥰🤲