zayn Betul- dedim bugün ama nafile çok ciddi birşey olmadığı sürece kesinlikle bakmıyoruz dedi iki doktordan da rica ettim oysa ki
Fatosduzgun55 gamzekubra ne kadar oğlunuz acaba yasadıgınız soku bende yasadım 🤭 hatta 3 hafta falan kendıme gelemedım oğlum suan 20.5 aylık ben 13 haftalık gebeyım
Symsyl zayn canım benim testte dün böyle çıktı kan verdim 0.338 çıktı bence bekle biraz öyle ver kan tahlilini
Gokcemcelik zayn benimde silik çıktı 1 hafta sonra kan verdim gebeyim :) ilk kızımda öyleydi . Acilden gebelik testi için başvurun bana 24 saat verebilirsin mesai saatini beklemene gerek yok denmişti .
Fatosduzgun55 gamzekubra bin maşallah üzülmeyın hayırla gelsin bebişiniz. Evet zor ama 3 sene sonra kımseye ıhtıyac duymadan arkadas olucaklar oyle dusunun😘💕
Soldiermom zayn geç döllenme olabilir. Kesin sonucu kan verirsen öğrenirsin. Acilden bi kan ver istersen
zayn Soldiermom vermek istedim ama almadılar aciliyeti yok pazartesi git sağlık ocağına dediler iki doktora da gittim
Soldiermom zayn sağlık ocağından verilen kan yine o hastaneye gidecek ve bir gün sonrasında çıkacak. Çok anlamsız.
mucizemm_ zayn eğer test sonrası hemen resim aldıysanız beklemeden var gibi duruyor canım inşallah bebişin seninledir 😍