Berlaysgl zayn büyütüp baktm şimdi bende 2.çizgi var cnm çok silik muhtemelen yenidir hayırlı olsun inşallah kqzasz belasız bir hamilelik olur🙏
zayn Berlaysgl Amiin inşaAllah çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaAllah.
176_Prenseskadin zayn bende gördüm ikinci çizgiyi hayırlı olsun adetiniz gecmismiydi belirti varmiydi
zayn 176_Prenseskadin Evet gecikti ama ne gibi bir belirti var emin değilim. göğüslerim ağrıyor yumurtalıklarıma sanki iğne batıyor gibi bir de ara ara mide bulantısı bunlar hamilelik belirtisi mi emin de değilim. Testi yenileyeceğim en sonda hastaneye gideceğim inşaAllah
Rabianurum52 zayn yok kuzumm tek.cizgi var 2 cizgi olsa pozitif olur.hamilesin demektir tek.cizgi olursa negatif.. yakinlastirdimm.2.ci.cizgi yok..ama.sen yinede erken gebelik.testi al.ucu pembe renkli.olanlar.var.. ondan al.eczaneden. aciksa buqun
Betul- zayn acilden giriş yapın mide bulantım var günümde gecikti derseniz bakarlar beta hcg değerinize
zayn Betul- dedim bugün ama nafile çok ciddi birşey olmadığı sürece kesinlikle bakmıyoruz dedi iki doktordan da rica ettim oysa ki
Fatosduzgun55 gamzekubra ne kadar oğlunuz acaba yasadıgınız soku bende yasadım 🤭 hatta 3 hafta falan kendıme gelemedım oğlum suan 20.5 aylık ben 13 haftalık gebeyım
Symsyl zayn canım benim testte dün böyle çıktı kan verdim 0.338 çıktı bence bekle biraz öyle ver kan tahlilini
Gokcemcelik zayn benimde silik çıktı 1 hafta sonra kan verdim gebeyim :) ilk kızımda öyleydi . Acilden gebelik testi için başvurun bana 24 saat verebilirsin mesai saatini beklemene gerek yok denmişti .