Fatma8997 Kızlar 37 haftadayım 1 hafta önce 3 bucuk cm acılmayla eve gönderdiler suanda bebegim sürekli toplanıyo kasıklarımda baskı oluyo dogum sancısı mı sizce bu arada hiçbir dogumumda sancı hissetmedim
Minnakkkk Eliz34 ben sancıyla gitmiştim 1 cm acıklıgım vardı ama dogum baslamıstı 😀 uc saat kadar hic ilerlemedi acılmam sancım da kesilince suni verdiler 3 dedi 6 dedi ebe hadi gel catala Bi doktor baksın dedi dogurup cıkmıstum 😀😀😀
asyahumam Kızlar açıklık muayenesi için sancı mi olması lazım ilk? 37ye geldim daha açıklık falan bakilmadi acaba bu hafta bakar mı doktor yoksa sancı olunca mi bakıyorlar açıklığa 🤔 benim Dr çati muayenesini de taa 39. Haftada yapıyormuş ondan merak ettim
rosatue asyahumam doktorun stiline göre değişiyor. Benimki 36+2de baktı ilk. Sonra her hafta rutin bakarak ilerliyor. Aslında son anda bile bakılsa aynı şey. Erken bakıldığı zaman bu hafta doğar mı doğmaz mı tahmin yürütebiliyor doktor.
asyahumam rosatue himm anladım cnm benimki galiba erkenden bakma yanlısı değil giden arkadaşlarıma hep 39da bakmış alttan.Ben de merak ediyorum ama bakalım haftaya soracağım bayram girdiği için araya bu hafta sadece nst girdim sancı falan yoktu