Eliz34 Eliz34 sıcaklardan bunaldım dayanamıyorum daha, açıklığım nasıl artar napayım ne edeyim de bugün doğursam
Adilekorkmaz Eliz34 herkesin acikligi farkli ilerler benim.1 2 cm acikligim vardi ama 1 hafta sonra falan dogdu
AsM Eliz34 yaklasik 5gundur 1 parmak acik ama ilerlemio ilk gebelik oldugu icin hemen ilerlemez dedi doktor bekliyorum hala merdiven falanda çıkamiyorum artik ayaklarim cok şiş bakalim ne olucak
Eliz34 Tm2608 benim bir cm açıklıkla suyum gelmişti önceki doğumumda, bunda da böyle oldu yani açıklık var ama başka hiç bir belirti yok
Tm2608 rosatue ilk gebelik 😀 ama tabiki herkeste farklı bi süreç olabilir36+5 ’te çatı muaynem olduğunda hiç açıklık yok ama bebegin başı çok iyi baskı yapıyor dedi doktorum 2 gün sonra nişanım gelince doktora gittim 5 cm açıklık olmuş 37+2 de dogum yaptım
AsM Eliz34 valla bende anlamiyorum kimse suni snci yemeden doguramaz hale geldi resmen hakkimizda hayirlisi artik insalah 🙏
-Cansu- Eliz34 1 hafta önce ağrım vardı 37 haftada 1 cm açıklık var dedi ebe ama hayla gelen giden yok arada ağrı giriyor okadar
Eliz34 Minnak-kiz66 hadi yaa bnde Bi heyecanlandım umutlandım bir parmak açıklık var diye 🤦♀️ demek bişey değilmş