H_myra1 Aryahaz ben tersten sonra kan vermedim acaba şartmı acaba burda postlarda görüyorum hemen kan vrr diyorlar nedrn acaba 😅
Aryahaz H_myra1 beta önemli canim 2 katina cikmasi 2 gunde 1 kan vermek lazim beta yukselis takibi icin
Aryahaz H_myra1 beta önemli canim 2 katina cikmasi 2 gunde 1 kan vermek lazim beta yukselis takibi icin
Aryahaz Nameless-Warrior canım bende de hiçbir belirti yok şu an Pazartesi günü kan vereceğim ben aramadım hastane kalmadı Her yer kapalı Pazartesi günü açılacakmış Pazartesi günü sabah kan vereceğim sonuç Eğer ki 3000 üstü çıkarsa direkt ilkesi görmeye giderim doktoruma korkuyorum ama işte belirti yok çünkü
Nameless-Warrior Aryahaz sanırım bu korkular bebekler biraz büyütül kendimiz hissetmeye başlayana kadar devam edecek🤦🏻♀️ İkimizde güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻🙏🏻
H_myra1 Aryahaz bu 3.gebeligim birini ögrendigimde 7 haftalık tı 2.si 5 haftalık 3.süde 5 haftalıktı ama ben doktora gittimde usg de baktı lan falan istemedi adetim 1 gün geöiktiginde yapmıştım testi
Aryahaz H_myra1 pazartesi gidicem bende canim benim doktorum kan ver dedi 3000 se gel keseye bakalim dedi
Selin12- Aryahaz inşallah mide bulantıniz hiç bir zaman olmaz ben 5 ,6 haftalikken bir başladı şuan 10 haftaligim ve mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum ve herkese dua ediyorum benim gibi mide bulantısı yaşamasın diye