unemere Deletedmom9823 canımı yakan soru bu 😭 daha 21+3 ve 8 kilo aldım üstelik hamilelikten önceki beslenme düzenim aynı sadece kahvaltı da tam tahıllı ekmek yerine beyaz ekmek yediğim için bu kadar hızlı kilo aldığıma inanamıyorum 🙄 asla 54 kilonun üzerine çıkmazdım önceden 🥺
kediannesi60 14+0 58 le hamile kaldım 56 ya düşmüşüm bulantım kusmamda yok ama sıcaklardan dolayı iştahsızlık yaşıyorum eşimin zoruyla yiyorum😓
Hafizeplt Deletedmom9823 suyu 3 4 bazen 5 litre bile içiyorum eşim dalga geçiyo eve kuyu vurdurup hortum çekcem yanına diye😂😂 bu ara biraz düzenim bozuldu dışarda yedim falan ondan da olmuş olabilir
YarenG Deletedmom9823 30+1 4 kilo aldımm ama bu 2. Hamileliğim oğlum 6 aylıktı ogrendigimde ve oğlumda 19 kilo almıştım ve hiç kilo veremeden gebe olduğumu öğrendim😁 dikkat ettim yani coksukur saglikliyiz
Cennet-polat zehranurr e sen kilo vermişsin ozmn baya almak yerine çünkü bebektir eşidir faln bide ikiz
Miniginannesiiiii Deletedmom9823 Bugün 38 haftalık olduk 🐣 47 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 🙈 21 kilo aldım 🤣 o eski bedenimden eser yok 🤣