Esraali Nasılsınız nasıl geciyor bu haftalar, en son kontrole gittiğimde kızımın poposu aşagıdaydı 3 4 gündür kasıklarımda sızlanma oluyor baskı gibi baş aşagı dönmüş müdür sizin bebişler ne durumda kontrolumuz 28 temmuzda inşallah dönmüştür kızım
Mom8237 Esraali 32+5 şişmeye başladık sıcaklar zaten çok bunaltıyor 😂 eksiklikler bitti sayılır hastane çantamızı ay sonu yaa da aay başı hazırlamayı düşünüyoruz bakalım 😊 bu haftalarda genelde dönmeye başlıyorlar hıçkırıklarını nerde hissediyorsun ?
Hafizeplt Esraali egzersiz yapmaya çalış canım sıcakta hiç çrkilmesede🥴 32 de gitttğimde dönmüştü kızım bugünde 33 oldu ayaklarım bacaklarım aşırı şişiyor bi kaç gündür
Ftmgl1 Esraali Beni en çok zorlayan sıcaklar oldu 3 gündür uyku yok bebeğimde etkileniyor mu acaba diye düşünmeye başladım 🤦🏻♀️ Ayaklarım son günlerde şişmeye başladı birde kramp giriyor bacağıma başka sıkıntımız yok bakalım benim kızımda hep makat duruşdu son gittiğimde başı biraz dönmüştü daha döner yani sizinkide
Deletedmom9823 Esraali benimde 30. Haftada kontrolde doktor dönmüş demişti şimdi bilmiyorum tabii şuan 32 hafta
Esraali Mom8237 bende yeni bitirdim sayılır hastane cantası hazırlıklarını bi bez almadım, kıızmın hıçkırıkları bazen karnımın alt kısmında bazen tam göbeğimin ortasında cok fazla hıçkırıuor☺️32+4bizde tek bacagım sisiyor sol hem ayagım hem bacagım parmakalrm sosis gibi duruyor😁😁
Mom8237 Esraali Yaa sorma şimdiden böyleysek nasıl geçecek son zamanlar bilmiyorum sabırsızlık da var zaten 😂 ben doktora çoğunlukla sağımda hissediyorum dedim doğum pozisyonunu almış hissettiğin ayakları dedi Hıçkırıklarını oralarda hissediyorsan muhtemelen dönmüştür 😊🌼
Hafizeplt Esraali Instagram’da ders veren hocalar var oraya harekletleri koyuyolar yapabildiklerini deneyebilirsin.. sema nur aşık diye bi hoca var o da yeni doğum yaptı .. onun videolarını görmüştüm ben bebeğin dönmesi için koyduğu onları yaptım her hafta😅
Hafizeplt Mom8237 bende bir hafta sağımda hissettim hep acaba doğum pozisyonuna mı geçiyo diyodum öyleymiş 🤭
Alyaesmaa Esraali Bazen ayaklarını yukarda hissediyorum tamam kafası aşağı dönmüş diyorum bazende aşağıyı tekmeliyor kafası geri yukarı dönmüş diyorum 🤦🏻♀️😂 Doktora bi gitseydim merak ediyorum
MinikMucizem23 Esraali Dönerken ağrı oluyor canım benim de o hafta o şekilde ağrı olmuştu dönmüş sonradan 34 üz şimdi inş bi daha dönmez 😂
Kuben Ben hep göbeğim in etrafında hissediyorum bazıları çok yukarda kaburgama vurduğunu hissediyorum diyor acaba benimki aşağıda mı anlamadım normal midir
MinikMucizem23 Esraali hıçkırığını hissettiğin TRafa yakın oluyor kafa ben öyle bilmiştim döndüğünü kasığımda kalp gibi atıyordu
Kuben Esraali Aşağıda taşıyorum sanki bir de tam göbek deliğimin orda toplanıyor sivriliyor bir sorun olsa doktor söylerdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum 😃 annem de diyor erkek bebek öyle olur kız dolaşır erkek bir noktada durur diyor