selnaz Gururunannesi benim bı defa iki bacağıma birden oldu ve ölüyorum sandım. Malesef magnezyum ve kalsiyum eksikliği kesinlikle takviye alın yoksa geçmiyor 😣
Gururunannesi selnaz evet magnezyum kullanıyordum. iyileşmiş ti ama bitince bnde kendi kendime bıraktım. Doktora söylemeden öyle
Nazo1212 Gururunannesi aynısı benim sağ bacagimda oldu ve hayla geçmedi tam sağ bacağımin arkasında diz kapagimdan aşağı doğru yuruyemiyorum şuan gerilmiyo şişti de napcan bilemedim
Nazo1212 Gururunannesi amin canım inşallah yemin ederim acidan kalkamıyorum yuruyemiyorum resmen topaliyorum parmak ucunda adım atıyorum
Gururunannesi Nazo1212 valla burda ne derlerse inanırım. Hayatımda görmediğim şeyi hamilelikte gördüm. Kaynanam fln ayy sırtım ağrıyor fln derdi. Bnde içimden yalana bak sırt nasıl ağrıyor ya fln derdim. Annem ayyya ayy kramp girdi derdi. Kramp.ne ya derdim . Yani hani derler ya Allah vermesin deidigim herşeyi 4 HD full izliyorum 😁😁
cileklisut63 Gururunannesi evet banada oluyo genelde gerilip esnemeye çalışırken uyku esnasında giriyo ağrısıda geçmiyo
Nazo1212 Gururunannesi valla aynen doğru soyluyosun berbat bişey ya gelip geçmesine razıyım bu kadar uzun sürmesi ve daha kotu bı hal alması mahvediyo
Byznr281115 Gururunannesi ne demek istediğinizi çok iyi anladım ben onu sanki damarımda birsey var ve yırtarak cıkmaya calısıyor olarak tabir ediyorum 🙊🙈kramp oluyor bende cok sukur azaldı muz ve maden suyu tuketince
Gururunannesi Byznr281115 vala bnm bu 3. Oldu. Heralde 4. De korkup doğuracam bağıra bağıra ne hale geldim. Çok ilginç bişi cidden
MineLule Gururunannesi Kramp giriyor bana da bir haftadır her gece oluyor çok kötü ağrısı var. Magnezyum eksikliği 🤦
Aysenur___ Gururunannesi magnorm vermedi mi doktor size hamilelikte kasılmalar olması çok normal doktorunuza söyleyin ona göre takviye ilacı veriyor
Asyadone Gururunannesi banada oluyor arada canm gece oluyor hemen kocdma bagriyorum tutuyor biraz masaj yapıyor geçiyor felaket agriyor
Baharcilek Gururunannesi maden suyunda da magnezyumvar her gün bir tane bir de ek ilaç vitamin yani doktor veriyor bir kaç güne rahatlatıyor ama sürekli kullanmanız lazım arada bir değil
Dilek94- Evet özellikle gerinirken kramp giriyor fena bir ağrı biraz masaj yapınca geçiyor ama o kısmın sertliği gün boyu devam ediyor benim.
Celiklibusee Gururunannesi uykuda bana da oluyor kramp giriyor ve bir kere yer edindiyse aynı yere defalarca giriyor😞 magnezyum takviyesi işe yarayabilir doktorunuza danısın isterseniz
Seross10 Gururunannesi o esnada eşinize söyleyin ya ayak altına iğne batırsın ya da parmaklarınızı size doğru büksün. Geçiyor ama o kramplar ömürden ömür alıyor sanki
Gururunannesi Seross10 eşim covite yakalandi. Yan odadan bagirislarimi duyunca doğum yapıyorum sancım var sanmış yazık kıyamam 🥺
nartanemm Ilk hamileliğimde öyle bir kramp girerdiki bacaklarıma gece vakti bağırarak uyanırdım çok zordu genelde magnezyum eksikliğinden oluyor bol bol minaralli şu için soda mi ne diyorlar birde magnezyum takviyesi alın çok zor o😖