gulsahalp ameliyattan sonra 5_6 saat sonra takılı kalkmiyorsunuz zaten o ara iğne vs acı hussedilmiyor olursa da ağrınız serum yapiyorlar, 5-6 saat sonra sizi yürütmek için kaldırıyorlar ilk kalkış çok acılı ama kalkmazsqniz yurumezseniz hiç iyilesemezsiniz biraz çekeceksiniz yani, ben iç camasiri giymedim deepend taktım zaten dikiş yeriniz sıkı sıkıya bandajli onun üstüne de deepend çok iyi tutuyor ben 76 kiloydum xl almıştım iyi ki büyük almışım giymesi kolay en büyüğünü alın muhakkak deependin o zaten bandajin üstüne yuksek bel külot gibi sarıyor kulota gerek kalmiyor , korseye gelirsek ilk ameliyat günü canınız acıyor zaten karnınıza takamazsiniz benim doktorum 10 gün takma dedi şuan 4 günlük ameliyatliyim henüz takmadım ameliyatta benim karnımı iyice bastirdilar o yüzden çıktığımda zaten göbek yoktu hemşire de gelip baktı basmaya gerek duymadı, bir de ameliyat sonrası karnınız bebek varmış gibi titriyor zaten (rahim oynuyormuş yerleşiyormus) yani hastane çantasında korseye kesinlikle gerek yok