Papatyya Susamtanem2 bana hiç böle bsey soylemediler yaa Nıe anlamıyom 39+1 de doğum yaptm bende açılmam sancım yoktu ıkı doktora bırden gıttım sezaryan söyledıler ikiside özldı ve ikisinede normk doğum yapmak istedgımı söyle dim sonuna kadar sonuç sezaryan oldum ve bu soyledıklerınızı bılmıyom hiç 🤦♀️🤦♀️
Susamtanem2 Papatyya benbu durumda özele gitsem direk sezeryanla doğum olurdu ki asla beklemezlerdi ama devlette yaptım doğumu şimdi yine devlet le gidiyorum ama her ihtimale karşı özel de bakıyorum ozeldeki Dr Lara güvenmiyorum yok tatil için yok beklememek için kolay yoldan sezeryana alıyorlar çok nadir normal yapan normal yaptıran anca acil dogum başlamıştır yoksa hep zor arkadaşım sancı ve açılmaya sezeryana alındı ozelde
Refyamat2 Susamtanem2 ilki benimde uzun sürdü geceden başlamıştı sancım sabaha dek sürdü hıc durmadan bunda toplam sancı doğum 2 saat felan anca sürdü
Susamtanem2 Refyamat2 ah inşallah dediğiniz gibi olur çünkü kimse yok kızım var normal çok istiyorum hemen ayağa kalkmak için
Nayhan Susamtanem2 devlette doğum hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Özel oda veriyorlar mı. Eşim refakatçi olabiliyor mu vs.
Susamtanem2 Papatyya kızım 51 cm 3335 Gr doğdu ama son anda damar yolu açıldı ondan mı yoksa çatı üstten biraz basıkmis ondan mı bilmiyorum köprücük kemiği kirilmisti biz 28. Gün ongrendik çünkü kızım hiç aglamazdi kontrolden kaç kez geçti anlaşılmadi en sonuncu da anlaşıldı sonra röntgen falan çekildi kendi kendine şükür kaynamisti hiç bişey yapmadık
SedaCeki Refyamat2 39+0 dayim bebegim 3700 görünüyor darısı başıma 🥰🥰 Allah yavrunuzu size bagıslasin 😊
mertinannesi1 Refyamat2 Ayferr buldum seni 🥰 tekrardan gözün aydın 🙏🏼 Allah analı babalı büyütsün inşallah🙏🏼 Darısı başıma
angime Refyamat2 ay maşşallah 4,5 kilo bu kadar kolay güzel doğum. Maşşallah maşşallah. Allahım bize de nasip et, benim ilk olacak ve muhtemelen bu kadar kolay olmaz ama olsun öyle diliyprum belki olur. Allah analı babalı büyütsün🧿🧿🧿
Susamtanem2 Papatyya Allah razı olsun o yüzden 2. de korkuyorum nasıl olacak diye zaman azaldıkça 😔 inşallah bunda bı sorun olmaz ama Dr eğer derse çatı basık ya da müsait değil mecbur sezeryan olacagim devletteki Dr lar sorun olmaz son anda bakarız açılmaya ona göre diyor özelde bir ikisine sordum direk sezeryanla alirim diyorlar bakalım istanbulda arkadaşım aile Dr larinda doğumu yaptı özeldi yani ilki sorunsuz 2. De kızının kolu kırılmıştı şükür geçti onunda yani hiç birşeyin garantisi yok 😔 normal doğumlarda bu risk var maalesef
Papatyya Susamtanem2 ıkıncı gıttıgım doktorda bana çatın müsait ama hiç açıklıgın yok bebek kılolu yazık dedi çolak olabılir fılan demişti bende böle deyınce sezaryan olmayı kabul ettım blkı benmde sızınkı gıbıydı 🤷♀️🤷♀️ Güzel düşünün güzel olsun artık siz karar verıceksınız devlet te sezaryan en son herhalde