Ezgiyol Babybe Yoktu birden oluştu benim ilk hamileligimde 33 haftalık oldu doğumum suyum gelmesiyle prensesimi minikken almıştım kucağıma bu erken gelmese keşke 🙏
Ezgiyol 02112017 yatıyorum hala hastanedeyim canım ağrım yok ama hap tedavisi serum tedavisi uyguluyorlar. Ciğer geliştirici iğneside oldum
02112017 Ezgiyol oh şükür o iğneyi olduysan çok korkma canım geçecek inşallah haber edersen çok sevinirim allahım yardımcın olsun 😍
Karenino Ezgiyol allahımm gununde getirsin inşallahhh aminn canım ama moral bozma artık hersey cok gelişti gecen gun 22 haftaşık bir bebegın dogumuna sahit oldum cok sukur durumu iyiydi
Ezgiyol Karenino amin inşallah canım moral bozmuyorum sadece dua ediyorum inşallah erken olmaz diye evde bekleyen bir prensesim var aklım onda anne ne zaman geleceksin diyor ona üzülüyorum bı ayrı kalmak çok zor😔
BamBi Ezgiyol ya ayni korkuyu bende yasiyorum suan 32+4 deyim. Cokmu cikdi sancilar aciklik varmi? Rabbim korusun sizi insallah erken gelmez bebis
Ezgiyol BamBi hafif çıktı ama yatış verdiler yinede açıklık çok az vardı şuan yok çıkışımı verdi hastane cikiyorum Allah’ın izniyle
Meltem_aras Avgulsah59 evet 3. Trimester döneminde olmasi bebegin aşagi kisma baski yapmasindan kaynaklanirmis