Bebegim4 Kızlar ilaç 50 mg kullanmama rağmen değer 2.600 ve ilacımı yükseltmedi korkuyorum sıkıntı olur mu acaba 20+ haftalığım
Hav12316 Bebegim4 ihmal ettin mi canm hiç içmeyi birde sabah aç karnına yarım saat önce iç en etkili ozman
Zeyyyn Bebegim4 ideal seviyeyi koruyana kadar yükseltilmesi lazım ben endokrin uzmanına gidiyorum ayda bir değer yüksekse mg yükseltti şuan mesela 125 mg ve 100 mg içiyorum haftanın belirli günleri doktorum bide gebelik ilerledikçe seviyeyi yakalasakta artar dedı
Busra333 Bebegim4 canım benim de öyle bişey çıkmıştı dahiliye ile görüştüm haftanın 2 günü 75 içiyorum suan ama arada bakmak lazım bu sefer de çok düsmesim
Bebegim4 Hav12316 yok kuzum hep 1 2 saat önceden içerim hatta hergün kullanırım da yükseltmedi ama yükseltmesi gerekmezmiydi
Hav12316 Bebegim4 1. 2. Tremester değerleri değişiklik gösteriyor internetten bak bakalım belki normaldir
mertinannesi1 Bebegim4 benim dontorum 2.5 üzeri olduğunda sıkıntı olduğunu söylüyor benim son test değerim 2.52ydi cuma cumartesi pazar 50 diğer günler 25 kullanmamı söyledi. Önceden sadece 25 kullanıyordum. Son haftalardayım sanırım yetersiz gelmeye başladı
Bebegim4 Zeyyyn böyle olması normal dedi şuanlık endokrin gidiyorum ama bana yüksek geldi 1 ay sonra gel birdaha bakalım dedi ben bayramdan sonra gidicem tekrar yine aklıma çok takıldı
Bebegim4 Busra333 bende şaşırdım açıkçası korktum da yükseliyo belli çümkü ama pazartesi test vericem salı kadın doğum doktoruma gidicem inşallah o ne derse artık 1 hafta 10 gün içinde birşey olmaz dimi inşallah ya
Bebegim4 mertinannesi1 bende 50 kullanıyorum canım ama yine bayramdan sonra test vericem nasipse bakalım kadın doğum doktoruma da götürücem sonucu inşallah bakalım
Mom566 buiyimi yok hiç kullanmadım düşüktü 2.65 olmuş doktorum 3e kadar bekleyelim aylık kan ver dedi verdiğimde yükselmemiş aynı duruyordu☺️
Seda9507 Bebegim4 benimki 3.395 di bana doktorum 3 ay sonra gel dedi 🤷♀️ benim doktorum daha fena görünüyor..
Bebegim4 Seda9507 şimdi kadın doğum doktoruma da yazdım şimdilik dozun iyi dedi ama büyük bi ihtimal yükseltcez dedi bi zaman sonra, 3,5 ay neymiş Allah aşkın isterse doğuma yakın git çok saçma bence ver sen arada bir tahlil yine kaç haftalıksın