aylaacetin deletedmom6295 evet tuvalete gitmeye bile korktum canım ama çok şükür ters giden birşey yokmuş Rabbim evlatlarımızı korusun Ben ilkinide kaybetmiştim o yüzden insan çok korkuyor Allah kimseye yaşatmasın.
Selcukmine Hemen doktora görün canım bence benimde 7.haftamda oldu doktora gittim progestan verdi biraz dinlenme ve progestan iyi geliyor kahverengi leke kan rengine dönerse düşük olurmuş o yüzden sen ihmal etme progestan verirsede alttan fitil olarak al ağızdan çok ağır bi hap
YasinMerveYaln Canım herkes aynı değil bsşkasınınki yerleşme pis kan olanilir seninki başkadır bi risk vardır bilemezsin bende 24. Haftamda lekelenmem oldu ertesi gün gittim herşey normaldi ilaç falanda vermedi doktor ondan iki hafta sonra yoğun bi kanamam oldu o kadar korktum ki hemen acile gittik meğer bebeğin eşi aşagıdaymış o zamandan beri Progestan kullanıp bol bol yatmaya çalışıyorum erken Doğum riskliyim
aylaacetin Bugün gittim hiç bişey yok gayet iyi dedi düşük riski bile yokmuş ama yinede progestan verdi. Ben yinede dikkat edicem tabiki ☺️ Teşekkür ederim hepinize 😘
mucizem61 aylaacetin doktora git cnm düşük riski o haftalarda bendede oldu sonra kanamaya döndü beş gün hastanede yattim şükür şimdi çok iyiyiz aman ihmal etme hemen git ve bolca dinlen rabbim helimizinkini kucağına almayı nasip etsin jnsallah
aylaacetin karahanzynep doktora gittim canım çok şükür iyiymişiz her ihtimale karşı progestan verdi bi sorun görünmüyo dedi