Merarr haftada ishal normal bir durum mu acaba hamileliğim boyunca ilk defa oluyor? Klimadan oldu diyeceğim ama haftalardır çalışıyor şimdi mi oldu bilemedim 🤷🏻♀️
tugba9293 Merarr o olay bende de var 35+4 üm . normal dogumun yaklaştıgı belirtisiymiş. ama cok şükür rahim agzı kısalıgı ile suyla ilgili bişey yok. bir de bu dogum kanalına girme işi tam olarak ne oluyo?
Merarr tugba9293 yaklaştığı derken ne kadar yaklaştığı acaba😅 sanırım bebeğin pozisyon alması ben de pek bilmiyorum 🤷🏻♀️
tgba22 36+3 ayaklar şişti bel ağrım bu ara daha azaldı ellerimde biraz şişiyor sizde de var mı bu durum
Zeliiiss btuban sanki her an doğuracak gibi hissediyorum ya gece bile ya suyum gelirse diye uyuyorum 😂 bir an önce gelsin istiyorum çok heyecanlıyım
psychologist 36+5iz bizde. İyiyim çok şükür. Tabi evde klima altında oturduğum sürece 😂 canım yürümek çıkmak istemiyor . Bütün gün koltukta oturup tv tel takılıyorum 🦦 son 10 gün.
Derensmom Yarınn 37 olacak puana kadar bir sıkıntımız yok cok şükür 🙏🏻🙏🏻Perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Huzurmelegim_28 btuban bel ağrısı karın sertleşmesi adet sancısı gibi sancı vajinada baskı hissi tabi bunlar vurup geçiyor tuvaletw gitme sürekli Uykum var ama uyuyamıyorumm hem sıcak hem dönemiyorum zombi gibi geziyorumm hayırlısıyla bi doğsaydı sağlıkla çok sıcak zatenn rabbim yardımcımız olsunn 🤲🥵🤯🤯🤦♀️36+3
biyologelif btuban 36+2. Yim ama sıcaklar beni bunalttı ayaklarım özellikle ayağa kalktığımda davul gibi şişiyor beni rahatsız ediyor.38 de sezeeyan olacak nasipse ama zaman hızlıca bir geçse diyorum
Ayes123 Anneci61 kaç haftalıkken alacak bebeği bende 36+0 ve cumartesi doğumu planlayacagiz. Preeklampsi ve gebelik şekerim var 37 . Hafta dolunca yatıracak ciğer geliştirici vuracak ertesi gün alacak bebeği. Biraz tedirginim.
Songulll123 btuban ben hastanede yatıyorum erken doğum riskiyle nstde sancılar çıkıyor dünden beri açım acil sezaryen olabilir diye zor geçiyor yani
btuban Songulll123 çok geçmiş olsunn, bugün bende nst ye grdim sancı var açıklık yok:/ Allah yardımcımız olsun inş🤲🏻
babymik kızlar bende 36hftadym aynı şeyleri yaşıyorum kasıkta adet agrısı gbi agrı ayaklarım cok agrıyo şiştim hareket edemiyorum bide bayram die üstüne eltim bende şehir dışından misafir napcam bilmiyorm