aselnannesi Mom8237 valla canım bende sismem sismem diyordum dün tam 30 haftalik oldum ayaklarım davul gibi 2 gündür su çok tüketemiyorum napicam bilmiyorum çokta tuzlu yemiyorum aslinda 40 dakka yürüsem davul oluyor 😢
Gkc92 Mom8237 hiç sormayın 30+5 im ayak kemiklerim şişten görünmüyor uzanıyorum havaya kaldırıyorum çaresi yok. Böbreklerimde büyüme var eşim ödem yapar dedi ona bağlıyoruz. Bayramdan sonra gidince konuşacam doktorla😅
Mom8237 birtriptanesi 😂😂 insan gerçekten hayret ediyor bu kadar nasıl şişebiliyor diye ay valla inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz bi an önce doğurmak istiyorum 😂
MerveOz0607 Mom8237 normal banyo terliğiyle gidiyorum her yere 37 deyim Antalya da yaşıyorum sıcaklarla beraber daha da şiş oluyorum her gün
Asyamira Pelinbyrktrlr kesinlikle tamamen bünye meselesi son ayımızdayız yarın 37 haftalık oluyorum 9 aydır asla yürümedim, hiç bir zaman içmem gerektiği kadar su içemedim, tuz tüketimini her zamanki gibi devam ettim azaltmadım ama bir gram ödemim yok 🙏
Bebegim4 Mom8237 20+ hamileyim tuz yemek harici tüketmem de ayaklarım ellerimde ödem başlamış ve 4 lt su içiyorum üstelik 🤦♀️
Busyaa4141 Ben 22 haftalığım 5 kilo aldım ama iş yapsam ayakta kalsam hemen ayaklarım şişiyor yürüsem şişiyor önerebiliceğiniz bir şey varmı hele bu sıcaklarda kat kat pişerken bide ayakların şişmesi Rabbim yardımcımız olsun😬🤲🏻