Mom8237 Kızlar 32+4üm son 3 gündür ayaklarım baya baya timsah yemiş piton gibi kendi ayaklarımı tanıyamıyorum su da içiyorum ama bu haftalarda bu kadarr şişmesi normal mi
Pelinbyrktrlr Mom8237 Bence bu tamamen bünye meselesi ben 35+4üm çok hafif ödemim var ki tuzlu da yemeyi kesemedim ona rağmen… Alyansım olmuyor ama ayakkabılarım oluyor ellerimde ödem var
imgeeftelya Mom8237 ayaklarım aynı durumda benimde 32 haftada şişmeye başladı 34. Haftadayım şuan mesela resmen yanıyor ayağımı yere basınca acıyor resmen normal mi normal sanırım herkes aynı durumda bu durumu yaşamayanları tebrik ve takdir ediyorum 🤕
Heyoo92 Mom8237cok sistigimi düşünmemiştim ben 😂 Ayakkabılarım, alyansim falan hep oluyordu. Çok mutluydum ta ki doğumdan sonra fotoğraflarıma bakana kadar. Meğer gözlerim bile görünmüyormus sislikten😂 normal geliyordu o halim. Meğer patlamaya hazır balon gibiymisim. 😂😂Ama doğumdan bir hafta sonrasına çoğundan eser kalmadi çok şükür 😎 doğumdan sonra gececek 🙋🏾
Asyamira Pelinbyrktrlr kesinlikle tamamen bünye meselesi son ayımızdayız yarın 37 haftalık oluyorum 9 aydır asla yürümedim, hiç bir zaman içmem gerektiği kadar su içemedim, tuz tüketimini her zamanki gibi devam ettim azaltmadım ama bir gram ödemim yok 🙏
Minamm-0666 Benimde 37. Haftaya kadar ödemim olmadı ama şu an berbat haldeyim ayaklarım ellerim balon gibi doktoruma söyledim idrar tahlili istedi bi sorun çıkmadı çok şükür gebeliğe bağlı dedi ☺️
Smanrsmsk61 Mom8237 ben pirinç makarna hamur işi ve tuzu kestim bende 35. Haftamdayım son 2 gündür şişme oluyodu oda canım ekmek istediği için yemiştim doğuma kadar koymaması düşünüyorum ağzıma bu haftama kadar da ne karnım çıktı çok nede şiştim gayet güzel gidiyo yani tavsiye ederim🙂
Deletedmom23234 Mom8237 Ayaklarım çok fenaa 38 numara olan ayakkabılarım 45 falan herhalde 🙄 Allah’tan ellerimde yüzümde falan ödem yok 🤦🏻♀️
3cocukmucizem Mom8237 bende 31+3 son 3 gündü bir ayağım şişmiş en çok akşama doru çok ağrıyor yere basamıyprum uyuyorum sabah oluyor ağrısı geçiyor amma şiş öyle kalıyor 2 hamileliy geçirdim böyle olmamışdı
birtriptanesi Mom8237 Size ayaklarımın resmini atayım şok olursunuz. 37 numara çıtı pıtı ayağım vardı babet giyerdim hep şık terlikler giyerdim şimdi tuvalet terliği olmuyor valla billa 🥲🥲Ve bende aynı şekilde bi anda ödem topladım. Hamileliğim asla hayal ettiğim şekilde ilerlemedi. Şu an 100 kiloyu görmek üzereyim 68 le hamile kalmıştım. Boyum 1.70 yani dev anası gibi bi şey oldum. Başka bi hamile gece karanlıkta beni görse gul yabani sanar korkudan düşük yapar asjshah😂😂😂 Herkes ödemden dolayı çabuk kilo aldın çabuk da verirsin balon gibi sönersin diyo da bakalım artık 🤷🏻♀️
Mom8237 birtriptanesi 😂😂 insan gerçekten hayret ediyor bu kadar nasıl şişebiliyor diye ay valla inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz bi an önce doğurmak istiyorum 😂
rosatue Mom8237 hahahahha ben de öyle demiştim. Ayaklar neyse de bileklerim ne öyle 😂 bakınca insanın kahkaha atası geliyor 38. Haftadayım. 37 numara giyiyordum, şimdi bir tane 40 numara terlik aldım her yere onunla gidiyorum
Ruyaruya12_ 35 haftayı yarıladım bende ayaklarımda bir şişlik yok , alyanslarım hala aynı ama maşallah bir totom büyüdü kiiii , çocuk sanki popomda yerleşmiş 😖😖😖😖 neyse ki ayna olmadığı sürece arkamızı görmüyoruz 🤭
Nehir0 Mom8237 tuzu tamamen kesin yemekten ekmekten her seyden tamamen gider ödem yoksa o tuzla ödemle tansiyon sorunu da gelişiyor