Düzenli gittiğim bir doktor bulamadım devlet hastanesine gittim 2 kere 2 kere de özele gittim ikisinden de memnun kalmadım sorun olur mu acaba düzenli gittiğim ya bi doktor olmazsa kafamı kurcalamaya başladı bu durum
Doktor bulamadım
Melekokty Düzenli takip edilmek için düzgün birini bulup kalmalısınız bence
Melekokty aynı durumdayım 5 ay oldu bi gittiğim doktora tekrar gitmedim hiç , doğum yaklaşınca sorun olur mu diye sizin gibi düşünmüyor değilim 🙄
Canım doğumda sıkıntı oluyormuş diye duydum ben ama nekadar doğru bilemem tabi
MuucizeminAnnesii şans mı diyeyim artık ne diyeyim bu duruma bilemedim doktor doktor gezmeye başlıcam artık bi türlü bulamadım bulsam bırakmıcam bir sürü sorum oluyo soramadan hamilelik geçiyo ya
sedefyrs1101 doğuma daha ooo 😂😂 o zamana kadar bulurum diye düşünüyorum inşallah diyeyim de yine aksilik çıkmasın 🙃
Betulkayaar @sedefyrs1101 aynı fikirdeyim Sedef hanımla canım 5. Aya gelmişsin bence doktor doktor gez kafana yatan birisini bul derim.
Melekokty 38.haftadayim halen duzenli doktorum yok 😂😂😂😂😂
- Düzenlendi
Melekokty Ben de öyle yaptım. Memnun kalmadım ve önceki doktor bizi zor durumda bıraktı. Ben de 32. Haftada iyi bir doktor bulup değiştirdim. Şu an 37+4 olduk ve haftaya doğumum var Allah izin verirse. Ve iyi ki de değiştirmişim. Siz de iyice araştırıp iyi ve güvenilir bi doktor bulabilirsiniz bence.🥰
Melekokty nerde oturuyorsunuz? Bende öyle yapmıştım sonra sorun oluyor, tüp bebek olduğum için bide korkmuştum ama şuan buldum 🙂
MuucizeminAnnesii Eskişehir
Melekokty anladım İstanbul olsaydı daha kolay olurdu 😔 her doktorda gerçekten ilgilenemiyor
Betul- Ramazan Bayırlı
Hangi semttesiniz forumda da aratabilirsiniz aslında ben Beşiktaştayım Şişli memorial gidiyorum çok memnunum ücret yüksek tabi ama öncelik olarak bakıp zorlanarak da olsa doktor ve hastanede memnun olduğum için gidiyorum ayrıca şişli etfalin kadın doğum kısmı Sarıyer de ve herkes çok memnun bir de Türkiye hastanesi var ondan da çok memnun olan var