kubra344 İlk kıpırtı 19 haftalıkken hissettim belli belirsiz.20 haftalikken artık net anlıyordum ama sık değildi tabu.Şuan 22+2 dans ediyo şuan uzanmış izliyorum disardan belli artık 🤭🤭
AlyaEkmen_ NurCeren00 bizde 14+1 deyiz henüz hissetmedim ama çok merak ediyorum 💙🙊 ikinci gebeliklerde bu tarihlerde hissedilir diyorlar ama ilk gebelik 20.haftadan sonra diyor herkes 🙈şimdi heyecanlandım kalp atışından sonra en büyük heyecanım hareket etmesi 🤗
NurCeren00 AlyaEkmen_ öyle güzel bir his ki mutluluğunun tarifini bulamıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. 🙏🏻 Evet ikincilerde daha çabuk hissediliyormuş ama kişiye göre değilebiliyor 🤷🏼♀️
Mucizemmmm34 Haftada minik minik bişeyler hissettim. Şuan 21 haftalığız halay çekiyor resmen maşallah yavruma 😂😂
Firstlady Duuyguum 19+5❤️ Bende cok farkli oldu gercekten😍 burda post okuyordum bebek hareketiyle ilgili o an ilk defa hissetdim🥰🙏🏻 Her gun de hissediyorum icimde kipirti oluyor kalp atiyor sanki. Bambaska birsey ayirt etmek cok kolay.
Kaderyas001 Duuyguum 14-15 haftalıkken hissetmeye başladım ama ikinci gebeliğim belki ondan erken hissetmiş olabilirim kişiden kişiye değişiyor sonuçta 🌸