Hilal_57 Guest1234 ay evet dün bayramlaşmaya gittik eşimin amcasına yengesi doğurdun sanıyorum ben diyo 😄😄 halbuki ben turp gibiyim ara ara karnımın altına sancı giriyor sadece 🤷♀️😃
Hilal_57 Kubra2012 bizim kız dün geceden beri az hareket etmeye başladı az az kasirnımın altında ağrı da oluyo birazdan hastaneye gidicez yatırıp suni verecekler büyük ihtimalle 🥺 biz sabırsız olanlardanız 41 i bekleyemiycez sanırım 😄
Hilal_57 Miniikanne bacaklarım şişti çok benim 🥺🥺🤧 4 gündür de ayaklarım şiş panda yavrusu gibi geziniyorum etrafta 😄
Miniikanne Hilal_57 ay bende yaa maf olmus durumdayım resmen 😂 uc katı oldum resmen eger bunlar odem degılde kıloysa varyaaaa yandım😂😂
Kubra2012 Ayse3695 bu senenin çocukları ya erken geliyo yada çok geç ya normal gelen çok az bebek var 🤷♀️
Hilal_57 mavisahinn ne güzel 2 cm açıklık varmış daha ne olsun 🥺 bol bol sıcak suya otur, yürü, merdiven in çık bi de korunmasız ilişki 😄
Hilal_57 btuban az önce hastaneye geldim küçük küçük sancım var ama doğum sancısı değilmiş. Hiç açılmam yok yatılım yapıldı suni verecekler dua edin lütfen 😖😖
Miniikanne Hilal_57 hahah ama ınanıyorum eskı halımıze donucez😂 bosuna dememısler azımle 💩 duvarı deler dıye 😂😂😂